Löning!!!!

Yaaay äntligen den 25:e! Det betyder löning! Och vad får jag? Joooo hela 650 k! Det trodde ni inte va? Jag får pengar, men vad hjälper det... dessa 650 kr ska räcka till hyra, tv-licens och andra roliga räkningar. Tror ni jag får ihop det? Nej det tror inte jag heller för hyran kostar mig ungefärliga 4000...

Såå nu sitter jag här och bara väntar på jobbsamtal. Vill ha besked från folk snart, alternativt att det kommer upp några nya jobb jag kan söka. Men man ska ju kunna C#, .net och C++ till alla förbannade jobb. Det kan jag inte! Och vet inte om jag vill kunna allt heller. Men tydligen ska jag lära mig grunderna i C# i alla fall. Kul.

Lotti jobbar, jag känner mig ensam. Men vad ska man göra? Bara att gilla läget. Någongång får väl även jag jobb. Har i alla fall tänkt dra till resterande Apotek i närheten och fråga efter extrajobb... eftersom nu detta apotek aldrig ringer och behöver hjälp. Så fler trådar ute blir mer pengar!

Ikväll ska jag träna! Dansa med kändis. Även om jag inte har någon större koll på Let's Dance-kändisar. Tydligen ska jag då i alla fall dansa Sh'bam med Annika Sjöö. Måste ju testas. Så ljumsken får köra idag med, sedan får den kanske vila om den har tur.

Nu får det bli något vettigt gjort! Typ byta lampor i taket i hallen så det kanske blir ljus när man trycker på knappen igen. Lite det som är poängen med lampknappar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0