Snörvel, det är ett fult ord det

Snörvel. Säg det själva... det är inte ett vackert ord. Snööörvel.... hrm ja nog om det. Nu lite tankar, funderingar och klagomål.

Först ett klagomål:
På dansträningspass, exemepelvis Zumba. Varför kan inte folk förstå att de ska dansa åt höger när alla andra går åt höger? Nej då går man åt vänster så att man krockar och är ett fruktansvärt irritationsmoment. Dumma nyårstjockisar (ursäkta uttrycket) som inte kan förstå bättre. Det är väl en sak om man inte kan stegen, men man kan väl åtminstone gå åt samma håll som resten. Mjäk.

Sedan en fundering:
Hur kommer det sig att ost smakar annorlunda när den är smält? Ost. Det är gott.

Sedan en fundering till:
Hur kommer det sig att jag blir fruktansvärt sugen på att köra kart när jag sitter och kollar på youtube-klipp med en massa crasher?

Och nu till en tanke, eller snarare ett konstaterande:
Jag har inte ont i foten! I alla fall om man ska tro på läkare. Men varför har jag då ont, och har haft ont de senaste åren?

Varför gick jag upp så tidigt idag?

Förövrigt har jag hittat en knöl som jag inte har lagt märke till förut. Och nej, inte en dålig knöl. Utan mer en hej jag har fått smalare knän knöl. Fast nej inte knäskålen, utan nån märklig knöl under som tydligen Lotti har också. Så då ska den ju vara där. Jag har aldrig riktigt inspekterat mina knän förut, innan Lotti fick nån fetisch för dem. Och nu har jag fått både knölar och gropar, yaay. Måste vara bra! Får vara glad att jag blivit smalare någonstans... även om knäna kanske inte var där jag själv hade velat börja, men det får man tydligen inte välja. Så jag är glad ändå! Nu blev det nog märkligt... men kontentan av detta var att jag har märkt att det har hänt någonting på kroppen sedan vi började kött-träna, och det är en bra grej!

Det var fler saker jag funderade på nyss, men de sakerna har jag glömt... så jag bjuder på denna video istället:Fruktansvärt roligt... jag skrattar lika mycket varje gång. Hej.

Kommentarer
Postat av: Lotti

fel fel fel fel fel fel fel fel fel! Jag har INTE ALLS fetisch för dina knän!!!!! Jag har bara fetisch för ett av dem, det högra. Det vet du mycket väl! Det vänstra är mest average och "meh". Fnys. Rätt ska vara rätt tycker jag!

2012-01-19 @ 10:19:08
Postat av: Malena

Ber om ursäkt! Men du vet väl att det vänstra knät blir ledset om jag säger att du favoriserar det! :O

2012-01-19 @ 10:20:18
URL: http://malena1987.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag brukar också kunna gå åt fel håll FÖRSTA steget emellanåt och jag är inte genomdålig på koreografi.. finns de som är värre.. därav felen :)

2012-01-19 @ 13:07:17
Postat av: Malena

Det första steget är okej att göra fel, men då ändrar man sig och går åt rätt håll efteråt! :P

2012-01-19 @ 17:09:04
URL: http://malena1987.blogg.se/
Postat av: Angelica

Men nu är det såhär att nyårstjockisarna (jag är inte en av dem eftersom jag inte börjat träna efter nyår, jag kommer vara en midsommartjockis) inte kan byta håll hur som helst.Har man börjat gå åt hela hållet så krävs det en hel del att vända håll på allt fettet som alla jordens krafter drar åt fel håll! ;)

2012-01-19 @ 17:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0