Åter på ett tåg

Snart sitter jag på tåget igen. Sitter här på perrongen och försöker jobba. Var riktigt skönt när jag kom hit men nu har solen gått i moln och jag håller på att blåsa bort. Inte alls skönt längre. Men jag är för lat för att gå tillbaka och gå in i vänthallen. Så här sitter jag. Tåget går om en kvart, det får gärna komma till stationen tidigare.

Jag hoppas för deras skull att det är typ tomt på tåget och att jag får en plats med eluttag. Annars är det svårt att jobba.

Det är en märklig man som står på andra sidan spåren och kollar märkligt på mig. Och en kråka kommer trippandes mot mig... vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Komsi komsi lilla tåget.

Åååhhh typiskt. De meddelade precis att tåget är fem minuter försenat. Suck. Tur för dem att jag har en timmes väntetid i bytet så det är inte direkt panik med en liten försening.

Jag vill bara och sova. Har vaknat lite då och då i natt av att jag har haft ont i ögat, inte alls trivsamt. Men inte får jag sova när jag kommer hem ändå, för då ska det jobbas och sedan tränas. Men ujj vad sängen kommer vara skön ikväll! Och troligtvis kommer den vara lite för skön i morgon bitti när klockan ringer för jobb också.

Nu fryser jag också. Dags att sätta på sig jackan kanske?

Tävlingen förresten. Nej det blev inte som jag hade tänkt mig. Hade märkligt nog en chans på andraplatsen om det bara hade velat sig väl, men så blev det icke. Så kan det gå när det är snorhalt och man hamnar i en grop när man kämpar på att ta sig uppåt. Inte alls nöjd, men karten gick framåt efter motorrenovering så det var ju posititv i alla fall. Nu laddar vi inför SM! Hårdträning nu sista veckan också, bara så du vet Lotti så lider du också av detta för du ska med mig till gym och hisingspark!

Nej nu behöver jag jacka. Gärna vantar också men det har jag inga. Åh typiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0