Bilder

Mycket bilder blir det hit och dit. Har suttit och skannat in diabilder från morfar nu på eftermiddagen, det tar sin lilla tid. Men det är lite trivsamt att sitta och kolla på alla bilder och det är ju trevligt att de blir bevarade digitalt också för framtiden.

Sedan har vi det här med japanbilderna som jag har en hel hög. Pinsamt få har publicerats här på bloggen, kanske blir ändring på det. Det går säkert jättebra att publicera dem i efterhand. Men jag konstaterade att jag nog ska göra mig ett litet dokument om vad som är på varje bild för det har jag nästan glömt redan nu och hur ska det då se ut om ett år eller två? Nej lite organisation på saker och ting ska det bli. Någon annan dag för just nu orkar jag inte.

Just nu spenderar jag istället tid med att sitta och vara hungrig. Maten borde dock vara klar snart... är det inte skönt med semester så säg ;)

Och på tal om bilder, jag måste bli bättre på att ta bilder. Dåligt med rastning av kamera numera. Skärpning! Funderar på att köpa ett nytt objektiv för att få lite kreativitet, kan vara roligt (och dyrt men det kan vi ignorera)!

Jag lekte i alla fall med macrot i trädgården igår, mycket kryp finns det. Men för mina spindelrädda läsare så skippade jag spindlar den här gången. Kan också bero på att det var dåligt med fotogeniska spindlar och att de bara sprang iväg. Men ni kan väl intala er att det är för att jag är snäll och omtänksam? :D

Istället får ni en bild på okänt kryp som var si så där tre millimeter stort. Någon som vet mer specifikt vad det är? /nyfiken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0