Från ett muntert Hallsberg

Egentligen inte alls muntert. Har suttit här en halvimme i väntan på nästa tåg, det kommer förhoppningsvis om en halvtimme. Men man kan aldrig så noga veta.

Det jag roar mig med, förutom jobb, är att kolla på en stackars pojke (okej han är nog 18) som håller på att tappa byxorna och äter pan pizza som en ko. I alla fall så som jag hade föreställt mig att det skulle se ut om en ko hade ätit en pan pizza. Eller möjligtvis en kamel.

Nu kan jag även roa mig med att titta på en sovande katt i en transportbur. Den är söt, men inte särskilt underhållande faktiskt.

Nyss var det en mamma till två småtjejer som gick in på turistinformationen för att köpa glass. Konstigt nog sålde de inte glass på turistinformationen, kan ni förstå? Hon gick nog runt i fem minuter innan hon lyckades hitta pressbyrån som ligger runt hörnet. Där kan man snacka om förvirrad. MEn det var hyffsat underhållande att kolla på i alla fall.

Massa barn här idag... tur jag åker 1a klass, folk med barn åker nog inte där. Intalar jag mig själv. Varför skulle man sätta småbarn i förstaklass? Nej de åker inte där. Det får de inte göra! Jag är för trött för att orka med småungar hela vägen till Göteborg. Katten är okej, men inte småungar. Mjäk.

Ramlösa Hallon&Björnbär, det är min vän just nu. Mer än så har jag inte här i Hallsberg.

Nu kom det in en man som skulle kunna vara John Cleese, eller hans bror möjligtvis. Han pratar dock svenska, tråkigt.

Oh en militär... suck, det var en brud. Hur kul var det? Slöseri på militär och uniform anser jag.

Nej nu blir det mer jobb. 4½ dag kvar, sedan har jag semester! SM, SM, SM. Sedan är snart semestern slut. Muntert. Eller ja, SM är muntert men inte att semestern är på tok för kort.

Nu ska jag sluta yra och jobba vidare i väntan på tåget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0