Fågel

Här ligger jag i en säng i Mora och snörvlar för att jag inte tål kudden/täcket. Men det hade inget med fåglar och göra, eller joo dun har visst med fåglar att göra när jag tänker efter.
 
Men annars har det varit mycket självmordsbenägna fåglar i närheten av mig idag. Det började hemma när vi stod ute och fixade karten. En fågel kommer och gasar rakt in i fönsterrutan på grannens garagedörr. Den låg och sprattlade på backen medan jag sorgset stod och kollade på. Sedan blev det tyst och stilla. Jag ville nästan gråta, stackars fågel. Meeen efter ett bra tag så reste den på sig , satt stilla minst lika länge innan den tillslut flög iväg och jag blev överlycklig. 
 
Nästa fågel var en påfågelunge, en svensk sådan i form av orre, tjäder eller skogshöna (vad nu det är). Två stycken små sötnosar trippade över vägen när jag kom med bil och släp. Gick inte att göra något annat än att köra över den ena, den andra hade hunnit till andra sidan av vägen. Så den lilla påfågelungen (klaart det var en svensk påfågel!) hamnade under både bil och släp. Nej nej nej tänkte jag och kollade förtvivlat i backspegeln. Såg hur den gjorde några kullerbyttor men så troppade den glatt vidare efter sin vän. I sann "kom ketchup så går vi anda" och jag blev lycklig igen.
 
Tredje gången gillt gick troligtvis inte alls lika bra. Den hamnade mitt i grillen... inte helt okej! *snyft*
 
Nu tänker jag sova och ladda upp inför imorgon! Vinst imorgon då ja.

On a train in the forest

Jag ser någonting grönt. Ja, det är träd. Massa träd. Bara träd. Hej Dalarna. Fast jag är nog fortfarande i Närke skulle jag tro, men snart Dalarna. En liten snabbvisit för kvällen, imorgon bär det vidare mot Mora. Väl i Mora ska det bli tävlingsdags, på söndag då. På söndag vinner jag! Så är det bara! Har jag kört två bodypump-pass i veckan, starkare än någonsin. Eller inte... men jag försöker intala mig det. Två pass (bodypump då, annars blir det 4 pass) är ett steg i rätt riktning för att få tillbaka mina vackra muskler och gå ner ett ton eller två. Okej nu överdrev jag, jag såg inte så mycket av mina muskler när de faktiskt fanns där, och jag väger inte så mycket att jag behöver gå ner ett ton eller två. Men det är tillräckligt nära för att jag ska se till att få ordning på torpet! Göteborg vill dock inte att jag ska gå ner i vikt... what's up with that? I Halmstad lyckades jag ju, varför inte i Göteborg när jag dessutom tränar mer? Det är något som kan göra mig galen (mer än vanligt).
 
Men jag är inte såå galen än! /Försöker övertyga alla på säters mentalsjukhus som läser min blogg enligt google statistics. Okej det är inte fastställt att ni säterbor är från psyket, men man börjar ju fundera.
 
Jag sitter för övrigt på ett tåg om inte det framgick tillräckligt från rubriken. Sitter och jobbar duktig som jag är. Eller ja, just nu inäntar jag en massa svar på miljoner frågor som jag har skickat ut. Så just nu kan jag inte göra så mycket av det som jag har tänkt mig.
 
Snart hemma i vilket fall, eller ja i Ludvika åtminstone. Då blir det lunch med Emma på stan! Jag är hungrig som en hårig nakenhund så jag hoppas att Emma har kommit fram till vad hon vill äta.
 
Ja och efter det blir det jobb resten av dagen. TIlls mamma kommer hem och matar sin lilla fågelunge till dotter vill säga!
 
Vad hände förresten med det fina vädret som absolut inte var i Göteborg i morse? Det borde vara i Ludvika nu anser jag.
 
"Nästa station Ställdalen, Ställdalen". Ja här händer det grejer. Hade jag haft min egna dator med mig så hade jag lagt upp en bild på hur otroligt fint ställdalen är. Men nu har jag jobbdatorn och inga bilder med mig. Hade kunnat lägga upp en bild på det vackra övergivna stationshuset som inte finns längre. Spännande va? Jag menar det.
 
Inte mycket till mottagning här i Ställdalen så jag får skriva lite mer eftersom jag ändå inte kan publicera inlägget ännu. Så nu tycker jag att alla kära läsare ska visualisera mig överst på prispallen inför söndag! Om tillräckligt många tror på det så måste det ju hända. Eller?
 
Det viktiga är att delta... ahh fast nej det är ett jävla påhitt.
 
Gasa dååå tåget. Hungrig som en naken guldfisk!

Jag är ung!

Hur kan blogg.se ha som default att jag är född 30:e januari 1990? Inte logiskt någonstans... inte ens den sista januari, och 1990? Är jag för gammal för att blogga eller? (Svara inte på senaste frågan Angelica)
 
Nu ska jag ha möte fram till lunch, jag är trött. Hur ska jag orka med denna dag? Noll motivation och ork men det ska vi väl kunna orndna upp sig....

Att volta med en kart

Så här kändes det ungefär att volta med en kart, vilket jag gjorde för ett antal år sedan. Eller ja, det känns så här innan man slår ner i backen och inser att det gör ont. På tal om det så ska jag till Mora i helgen, denna gång ska jag inte volta!
 

Hamster

I övrigt så känner jag mig ungefär så här idag:
 
 
Tolkas hur det tolkas vill

Jag vill ha en drake


Mäktigt duktig

Måste få skryta om hur duktig jag har varit idag. Och egentligen igår också. Igår bjöds det på glass på jobbet, jag åt igen. Det var relativt lätt att skippa, förutom när folk gick förbi mitt skrivbord med glass i handen. Idag var värre dock. Idag bjöds det på tårta... tre olika tårtor, alla med hallon på...jag är jättesvag för hallon. Tårtan med hallon och choklad var den svåraste att undvika... Att sitta i ett fikarum där 40 pers käkar tårta och man själv sitter med ett glas vatten... det är starkt gjort för att vara mig. Men jag hade bestämt mig för att inte äta tårta och då skulle det bli så! Det var dock en till som försökte men hon gav upp och tog en liten bit, men inte jag inte för då hade jag ju failat och det var inte okej!

"Ät ingen tårta! Ovärt när du ska till gymmet och kötta, då tränar du ju bara bort tårtan och inget annat" var nog det som fick mig att klara det! /Nöjd.

Gymma gjorde jag ju såklart också. Fick vara med på cxworxen för folk var duktiga och avbokade sig som jag tyckte att de skulle. Sedan blev det en timme crosstrainer på det, galet jobbigt men fruktansvärt skönt i efterhand. Värt!

Bra dag! Men lite bitter är jag allt över att jag inte har ätit någon tårta. Hej sötsug.


Många känslor

Paniken som uppstår när det står läskiga barn och stirrar på en, solen går i moln och det kommer en svart läskig stor fågel (typ korp? Ingen aning) och sätter sig på närmaste staketstolpe och stirrar. Som i vilken skräckfilm som helst. Men jag är inte med i en sådan vad jag vet.

Paniken som uppstår när man kommer på att man har glömt både hårsnodd och strumpor och ska stå en timme på crosstrainern.

Lugnet som uppstår när man inser att man hinner ta bussen hem och hämta grejerna.

Glädjen som uppstår när man kommer på att man tog bilen till jobbet för möte hos kund.

Paniken som uppstår när man inser att den bortglömda bilen har stått på 2 timmarsparkeringen i vad man tror är fyra timmar men som visar sig vara närmare sex timmar.

Lugnet som uppstår när man inte hittar p-böter på bilen.

Tröttheten som uppstår när man kommer hem för att hämta grejer och inser att sängen vore skönare än gymmet...

Att vara trött

Här går man och lägger sig klockan nio, av misstag, och tror att man ska vakna pigg och utvilad. Inte då. Trötter. Men inte lika trött som jag hade varit om jag inte jobbade. Då hade 05.45 varit på tok för tidigt och jag hade varit död resten av dagen, nu är jag bara halvdöd.

Hur som helst, mot jobbet nu! Förhoppningsvis träning i eftermiddag, men jag är reserv på passet så kanske inte får träna det jag vill. Men det är framtida Malenas problem, ja eftermiddags-Malena. NutidsMalena ska förbereda sig för veckomöte med kund, tjohej.

Åksjuk

Jag skrev något igår i stil med jobb, gym, äta, duscha, sova. Lägg till åksjuk där också. Bussresan hem från jobbet var icke rolig. Hade jag tillåtit mig själv att spy så hade jag gjort det. Men det vill man inte göra, speciellt inte på en buss. Men det förstörde då i alla fall min planering för gymmet. Hade tänkt ta mig dit innan bodypumpen och stå på crosstrainern, men jag var tvungen att lägga mig med kudden över huvudet en stund när jag kom hem. Inte kul.

Nu är det bättre, huvudet är inte helt med än men det går ändå. Lite piggare efter pump. Hade avbokat passet om det hade varit möjligt, så det var väl tur att det inte var det då.

Det var den midsommaren det

Regn hela långa helgen. Vi har mest tagit det lugnt, fruktansvärt opepp av detta väder. Bion igår fick mig inte avskräckt från att vilja åka till tjernobyl. Okej, jag vill nog inte vara där på natten... men det hade jag inte tänkt från början heller.

Idag har det inte hänt mycket, spelat Zelda och planerat fest. En fest som inträffar om drygt en månad. Kommer nog bli roligt ska ni se.

Nu har jag tänkt lägga mig och sova i hopp om att morgondagens morgon ska bli lite lättare. Troligt? Nej. Kommer vara trött ändå, men tanken är god och det är skönt att sova. Imorgon blir det jobb, bodypump, duscha, äta, sova. Spännande dag, verkligen.

Förhoppningsvis kommer blogg.se-appen igång smart igen. Den är dum och låter mig inte logga in. Har installerat om appen, startat om telefonen och till och med gjort en återställning av telefonen... ingenting hjälper. Dumma app!

Tjernobyl

De flesta vet att jag vill till Tjernobyl, eller rättare sagt pripyat. Men eftersom så inte blir fallet (för nu iaf) så åker jag till bergakungen och ser det på bio istället. /halvnöjd

Safaridjur

Eftersom blogg.se's app inte rikigt fungerar som den ska så lägger jag in ett urval av djur från hisingsparkssafarin här ändå. Det går alltid att maila till sig själv om man har datorn igång. Men det är inte ofta den är igång, den mår inte jättebra dessvärre.
 
Ber om ursäkt för dålig kvalitet, min mail ville inte göra bilderna större än så här, så nu blev det så. 
 

Regn, precis som det ska vara

Midsommarafton, en lugn sådan. Med frukt, smält choklad, regn och lite alkohol. Betydligt mindre alkohol än de senaste åren, och det kanske var bra det.


Kvällssafari

Det blev en liten kvällspromenad idag också. Älskar hisingsparken och alla söta djur. Men kvällens höjdpunkt var nog rådjuren, det har jag inte sett några där innan. Annars är ju getterna alltid charmiga. Och katten, goskatten, den så underbar. Och hårig... oj vad den fällde. Hade jag kunnat så hade jag lagt upp en massa bilder på djur för att liva upp denna torsdagskväll. Meeeeen appen funkar fortfarande inte, kan inte logga in /sadface

Hur som helst så ska det bli fruktansvärt skönt med sovmorgon imorgon! Ljud av på telefonen och hej-kudden-zzzzz

Snabbinlägg

Blogg.se kallar detta snabbinlägg, kanske det är jag vet inte. Men deras app funkar fortfarande inte så jag är lite bitter. Jag har lunch nu, gott, jag är hungrig. Hemma och äter efter att ha varit på volvo under morgonen och förmiddagen. Efter lunchen ska jag till Eriksberg och hoppas på att jag ska få min dator fixad. Håll en tumme!

Följ ugglan in i skogen

Appen för blogg.se är kräv och vill inte fungera. Jag hade tänlägsta att vi var duktiga och tog en promenad ikväll och lägga till lite bilder från demen. Men nu blir det inte så, bara i textväg. Så jag kan fortfarande säga att jag (okej, vi) var duktig och tog en kvällspromenad. I hisingsparken och uggleskogen. Uggleskogen är ett nytt påhitt där man ska följa ugglor på träden för att ta sig vidare. Mysigt momtanke inte så spännande som det låter egentligen.
 
Många djur som vanligt i hisingsparken, tråkigt nog inga killingar. Bilderna får jag väl ta en annanvag, när appen fungerar igen. 

Skitbuss

Missade bytet bara för att bussfan var försenad. Eller rättare sagt den kom inte så fick ta nästa. Såg bussen, sprang, hann nästan, svor lite, suckade över att nästa buss går om en kvart. Synd man inte kan gå mer än en hållplats för då hade jag gått till jobbet nu. Men jag tror inte att jag ska upp och springa över öckeröleden i morgontrafiken. Borde finnas övergångar där! Buhu nu måste jag jobba en kvart extra i eftermiddag.


Jodå så atteeeeh

Att springa ner för trapporna för att inte missa bussen och sedan är bussen försenad... Träningsvärk i benen börjar jag tydligen få också, var inte alls roligt att springa nedför trapporna.

Men nu sitter jag i alla fall här och väntar på bussen. Den är tre minuter försenad nu. Nåja, som är det i alla fall så jag har det väl rätt bra ändå.


Tomtejävel

Alltså, ta bort yxmördartomten från fönstret. Den var märklig redan i julas men nu börjar det gå till överdrift. Och varför har man inte den "fina" sidan in mot lägenheten? Allt de ser måste ju vara en tomteröv och hur kul kan det vara? Varför har den em yxa? Varför tittar den på mig? Den tittar på mig!!! AAAAAHHH!!! Låt bli mig. Ta bort tomtefan!


Satfläsk

Se där ja, vad mycket man kan tappa på två veckor... och då menar jag inte kilon utan muskler. Konstigt nog. Ny release på pumpen idag också, kommer kännas i musklerna imorgon. Troligtvis mest i röv och axlar, det är vad jag hade satsat mina pengar på men å andra sidan har jag haft fel förr sååå vi får väl se.

Sova nu, tidigt som vanligt för att orka med att jag gå upp tidigt. Går jag upp tidigt får jag sluta tidigt och hur awesome är inte det!


Mervärde

Aah vatten! Helt fel kläder för att bestämma sig för att ta en timmes promenad till gymmet. Det är varmt ute vill jag lova.

Måste ju än en gång säga att jag älskar detta gym. De är ytterst trevliga här. Råkade glömma av att jag hade bokat in mig på några pass förra veckan så jag hade 150kr i "böter" som jag tänkte betala idag. Men det tyckte hon i kassan att jag inte alls skulle behöva göra så hon tog bort allt. Mycket snällt! Det är små saker som detta som ger mervärde till detta älskade gym. Så idag har jag "tjänat" 150 kr, vad ska jag göra för roligt för dessa tro?


Engineer

Hur kommer det sig att jag blev ingenjör? Inte alls vad jag är utbildad till. Men å andra sidan är jobbet inte så ingenjörsaktigt heller, bara titeln.

Fick precis mina visitkort, mycket spexigt med japanska...


Regn, subba och serverproblem

Nej jag kommer fortfarande inte in på jobbservern, skit. Skit ska skit ha har jag hört, men jag känner mig inte som så mycket skit. Skitig är jag men ingen skit. Olja och gummi under naglarna, i håret och troligtvis i de flesta kroppsöppningarna också på något märkligt vis. Ska ta mig en efterlängtad dusch när jag kommer till Göteborg

Lunch på subway i alla fall, mumsigt värre. Tror bestämt att jag hade behövt sova middag på det men så blir det inte, cola får det bli.

Såg mig som gammal idag, en 70-80 årig tant som hade race vid rödljusen mot ungtuppar och lastbilar. Fruktansärt roligt att se. Hennes man (gissar jag) satt bredvid och pratade, om vad vet jag inte men det var vilda gester under samtalet. Så vilda som de nu är på en gammal farbror i en bil.

Nej om jag skulle testa om servern kanske funkar nu då, behöver komma åt min mail! Nej det funkar inte nu heller nej... jag får väl skippa mailen idag dååå. Problemet får lösas imorgon bitti på kontoret!

Mmmm lingondryck, gott. Det bästas med subway! Förutom kakorna, men det tog jag ingen idag. Ansåg inte att jag var värd det idag, duktigt av mig anser jag. Ett träningspass på det här så. Men det får vänta till imorgon, idag hinns det inte med tyvärr. Minus 30kg på en månad here I come! Eller kanske inte... men 5 kanske? Okej, 1kg dåå... det är åtminstone ett kilo. Snälla låt mig åtminstone gå ner ett ynka litet kilo. Det vore trevligt. Tack.

Trött tjej

Trött tjej idag, försöker jobba men jag kommer inte åt servern så kan inte göra det jag hade tänkt. Det gör mig bitter. Inte kommer jag åt mailen heller vilket ju är ett problem. Hoppas jag kommer in på servern inom en snar framtid.

Har träningsvärk i nacken idag också, mysigt. Behöver träna! Bodypump var för längesedan nu! Dumma mig att vara sjuk, ja inte nu (inte mer än vanligt) men i två veckor tyyyp. Nu är jag frisk och ska kötta sista tiden innan SM. Mmm kart, vill köra mer!


Jaha? Jaja...

Det här var ju muntert. Man skulle kunna tro att jag har en åkgräsklippare, men det är faktiskt en kart jag har. Men i gräset har jag varit, två gånger fler än det behövdes. Första gången skulle jag kunna skylla på mig själv men det väljer jag att inte göra. Väljer istället att skylla det på folk som var i vägen. Andra gången var definitivt inte mitt fel, där fick jag hjälp. Ganska mycket hjälp också. Inte helt okej faktiskt.

Så finalen blev det inte mycket av, ungefär två varv... sedan fick jag stå och vänta i gräset på att resten skulle köra klart. Muntert. Kissnödig var jag också........

Nej nya tag i Mora! Kanske? Återstår att se. Om inte annat så är det bara en månad kvar till SM! Hej-gå-ner-30kg-på-en-månad, tack på förhand.

Annars är jag mest svart, oljig då vill säga. Mekat som en gud idag. Tror jag blev skitigare än karten. Men karten är åtminstone rengjord...


Dags igen

Igår var det bara jobb som gällde, jobb på kartbanan då, inte vanligt jobb. Men idag ska tant få köra. Tant är pepp men ser det hela som träning, är ju trots allt bara andra gången jag sitter i karten i år.

Mot Borlänge!


Bilden i förra inlägget


Här kan man också vara

Jobbjobb på kartbanan


Dröm sött

Ungefär så här sött


Jag ser någonting grönt

Hint: det är inte bilen för den ska tydligen vara ljusgul.


Gratis lunch

Coop hade en väldig massa smakprovet på både det ena och det andra. Gott. Speciellt Parmaskinka och soltorkade tomater. Men lunchen blev väl kanske inte direkt gratis i slutändan heller... men ja, tanken var god. Hade jag inte varit tjock och hungrig så hade lunchen kunnat bli gratis.


Bra start?

Först stå fem minuter för att få en parkeringsbiljett som dessutom var dyr. För att sedan inte komma in på jobbet för att de har bytt system till dörrarna. Kul.

Det ska inte ta fem minuter att få en biljett, den ska inte vara dyr och de ska släppa in mig på jobbet! Så det så!


Måste tillägga

Spinning var jobbigt och kräv, men det gick finfint. Men spinning är inte min cup of tea i övrigt. Cx var roligare, men kräv det med för låt två var helvetet idag när man inte tränat på ett tag.

Nuu ska jag sova! Jobb imorgon och sedan blir det norrut mot tävling! Wiee vrooom vrooom.


Gåsgam

Allt händer i Tuve! Nu har vi även fått besök av en gåsgam från Kroatien som skrämde livet ur fåren. Setts tre gånger i Sverige inklusive dagens fynd. Då är min fråga, eller egentligen mina frågor, vad gör den i Tuve, hur tog den sig från Kroatien till Tuve, och varför missade jag detta?


Som ett plåster på såret...

...så fick jag en trevlig födelsedagspresent med posten idag. Ytterst trivsamt :)

Nu, gym! Glömde nästan bilen när jag skulle hem från jobbet, hoppas jag inte gör det när vi ska hem från gymmet.


Som en isbjörns rövhål

Idag har varit en lång dag. Skulle sitta med grafik hela dagen och kötta för att hinna klart en massa. Men photoshop på min dator har gjort att jag har velat slänga datorn i golvet x-antal gånger. Det som i vanliga fall tar några sekunder att göra tar tio minuter. Man klickar, väntar en minut, någonting händer (i bästa fall rätt sak), man klickar igen, väntar en minut till... inte direkt effektivt arbete. Och att photoshop sedan inte sparar som den ska gör inte det hela bättre... för det innebär att om det kommer en ändring så måste jag göra om istället för att bara justera. Kul liv.

Vill ha sönder någonting! Tur jag ska till gymmet om någon timme så man får avreagera sig. Huvudet blir förhoppningsvis bättre också, inte nyttigt att stirra på en skärm och vara arg en hel dag. Och nog för att jag vill ha sönder någonting men jag vill förtydliga att detta något inte är spinningcykeln. Om den går sönder betyder det med största sannolikhet att jag är för tjock och tung, det hade varit pinsamt.

Kanske kan kasta lite gamla ägg mot träd i skogen? Det hade varit roligt om inte annat... men jag låter nog bli.

7 dagar kvar till bättre prestanda på jobbdatorn! Ska bara stå ut sjuuuuu dagar till. I can do it!


Tomt och öde

Här sitter jag, det är lite lugnet före stormen. Ingen här förutom jag just nu, inte på infotainmentavdelningen i alla fall. Kommer inte åt min mail vilket är fail för jag behöver verkligen komma åt den. Kan inte sitta här en hel dag utan att komma åt mailen. Funkar inte så. What to do?

Trött är jag också, snudd på tröttare än igår... vad är det med mig? Sova tidigt ikväll, ehh ja. Men hur det ska gå till när jag är på gymmet till 20... hem, äta, duscha, sova... det kommer nog inte bli allt för tidig sänggång idag heller. Igår la jag mig iofs 21 men sedan var det som vanligt, 9gag och prat med Lotti lite för länge så somnade runt 23 ändå. Dåligt av mig.

Äsch, jag får sova på midsommarafton! Tror jag... det vet jag i och för sig inte. Men tanken är så i alla fall!

Äventyrstur bland stockar och sten

Jobb lite för länge idag. Inte om man kollar tidsmässigt men om man ser till energin. Tröttare än tröttast idag... igen.

Efter jobbet tog vi oss en liten promenad uppe i skogen där vi inte riktigt har varit innan. Alltid lika spännande med äventyr!

Snart blir det sängen, får lägga mig tidigt idag för att kanske få tillbaka lite energi. Vad nu oddsen för det är.

Förresten. Ogillar när busschaufförerna inte öppnar dörrarna, eller jo det gör se ju men bara längst fram. Man står där som ett fån och ser dum ut medan man försöker hitta dörrknappen. Så finns det ingen... och man får panik för att hinna fram till främre dörren innan bussen åker. Det ogillar jag.


Speedad

Paniken när man vaknar och har 25 minuter på sig tills bussen går och man somnade med blött hår.

Men jag lyckades, hade till och med en minuts marginal när jag satte mig på bussen. Men stressen innan var mindre trevlig. Enligt en tidning på gymmet ska det få mig att gå upp i vikt, så jag gick väl upp två kilo denna morgon då.

Tydligen ska man få bukfetma av för mycket adrenalin... så jag är tjock för att jag kör kart och älskar adrenalin? Tack. Men det går inte ihop alls... finns det bra och dåligt adrenalin? Stress make sense men adrenalin i sig... hmm tåls att fundera på.

Nu är jag ju då på väg till jobbet. Möte kl 8 där jag ska få äran att tala om för vår kund att de inte får det som de vill ha, kul va? Nej inte direkt... men det måste göras.


Hej gymmet

Mellanmål var gott men jag får vänta med att träna en liten stund kanske så jag inte får håll eller spyr upp all igen (varför jag nu skulle göra det).

Inväntar även flottipop som jag hoppas kommer inom kort!

Invägning? Uääh vet inte om jag vill...


Här kan man vara om man vill

Men bara om man vill. Eller som jag, måste. Bussen är på väg och jag ska till gymmet. Yaay. Hungrig som en idiot så får hitta mig ett mellanmål först så jag inre svimmar.

Blev en timme jobb extra idag, mest för att jag är väldigt mycket att göra. Vilket jag mycket har pga ändringar i planer och jag får göra om allt jag redan har gjort. Gnäll. Men jag har ju att göra så jag ska inte klaga. Och övertiden idag gör ingenting för då blir det i alla fall inte tre timmar gym, det kanske är lite att ta i idag när jag inte har tränar på två veckor.

Mellanmål nu tack, kurr kurr.


Buss

Ja, buss.


Tisdagar är alltid värst

Trött som en järv och sitter på en väldigt tom buss på väg mot jobbet. Lång dag. Jobb, buss till gymmet, gymmet i typ två timmar, buss hem, laga mat, duscha, sova. Är nog inte mycket mer som hinns med. Orkar jag detta nu när jag har blivit gammal? Vi får väl se.

I alla fall inga inplanterade möten så jag kan sitta vid mitt skrivbord och gäspa bäst jag kan medan jag jobbar. Trevligt.

Jag hade i alla fall en trevlig födelsedag. Istället för att göra som alla andra och kolla fiaskomatchen så satt jag och Lotti i min säng och spelade Zelda. Mycket trevligt.


Flaggdag?

Jag har en flagga på min födelsedag idag. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta...


Hipp hipp hurra

Bröööl, det borde vara lag på att man får vara ledig och få betalt ändå när man fyller år. Det hade varit ytterst trivsamt.

Just nu sitter jag på bussen, vet knappt vad jag heter. Har jag kläder på mig? Sitter de ut å in och upp å ner? Förvirrad tjej denna morgon. Måste vara att jag blir gammal idag.

Hur som helst, grattis jag har vunnit en färgradio och ett jobbpass på åtta timmar. Tack.


Gammal?

Känner mig som om jag vore 80. Inte mycket kraft och energi idag inte. Hade velat ha en helgdag till, orkar inte riktigt gå upp tidigt imorgon. Meeen det får jag väl göra ändå antar jag.

Min dag imorgon. Jobb med möte halva dagen, förhoppningsvis träning, och sedan vill jag ha fint väder så man kan sitta ute på balkongen och mysa med god mat eller något.

Kommer troligtvis spöregna. Yaay.


Uäääeehh

Sova mer! Kul kväll ja men sova mer. Tur man inte är ute, det låter som man kan bli blöt då. Sova mer var det ja. Mjäk.


Party!

Okej inte riktigt än men om x antal timmar är det igång. Lägenheten är städad (jag hjälpte till lite i alla fall), jag är nyduschad och drickan är på kylning. Kan inte bli mer än bra detta!

Pepp! Nog för att bilden är från vip-rummet på bion igår men det var det närmaste pepp jag kom. Det var denna eller en bild på när Lotti städar... tror hon uppskattar denna mer.


Åh typiskt

Här förväntar man sig sovmorgon så man får vila upp sig. Speciellt när vi kom hem runt ett i natt. Och vad händer? Jo, jag blir kissnödig före 8 och lyckas inte somna om efter att det var fixat. Åh typisk (ala Nalle Puh).

Så nej det här blev ju inte som planerat. Hoppas morgondagens sovmorgon/sovdag blir mer som planerat. Kommer vara trött på måndag i vilket fall i och för sig men jag kan alltid försöka förhindra det.

Fest ikväll! Kommer bli nice, ingen större koll på vilka som kommer men då blir det ju mer av en överraskning så det är ju spännande.

Gårdagen blev riktigt trevlig. Middag och vip-bio för premiären av Snow White and the Huntsman. Hoppas Lotti tyckte att det var en trivsam present.

På tal om Lotti så kan hon få vakna nu, jag är hungrig och bitter för att jag inte kan sova mer. Varför ska hon få sova nu om inte jag kan? :O


Så här ska det alltid vara

När man är på bio ska det alltid vara så här:


Skadeglädje, flygplan och blåmärke

Jag älskar att se folk springa för att hinna med bussen och missar den. Är jag elak? Skadeglädje!

Har kastat pappersflygplan idag. Och jag har ett blåmärke på handen. Märkligt ställe för blåmärke. Men det var en trevlig eftermiddag på jobbet. Vad blåmärket kom ifrån är ett mysterium.

Sitter nu på bussen mot stan. Fira Lotti lite smått ikväll. Men eftersom hon inte vet vad så får ni inte heller veta. Trevligt ska det bli i alla fall.


Att tukta en argbigga

Alla ärenden är fixade, inte för att det var så mycket men alkohol är åtminstone inhandlat. Det viktigaste inför lördag såklart!

Har precis tuktat (ett ord som borde användas oftare) växterna så kanske de ser lite bättre ut inför lördag också. Kanske vågar släppa in folk snart.

Nu ligger jag här nyduschad i en nybäddad säng. Min säng, inte vilken säng som helst. Det är gudomligt!

Imorgon ska jag åka till Volvo tidigt och hoppas på att det finns en parkering åt lilla saaben. Ja, jag åker Saab till Volvo. Jag måste pumpa däcken på min älskade cykel och hitta en cykelväg till jobbet så man slipper köer och parkeringsproblem. De där köerna från Volvo alltså... ska jag inte ens börja prata om. Mjäk.

Sova nu? Lång dag imorgon med allt vad det innebär. Det får Lotti veta imorgon ;D


Meh!

Här får man fint förklarat för sig att ja jag kan stå på besöksparkeringen tills jag får mitt riktiga kort in till byggnaden. Men när man väl kommer dit så säger de bestämt nej. Kräv. Finns ju inga parkeringar alls vid Volvo om man inte kommer dit fem p morgonen. Så jaha, det var inget annat att göra än att chansa på att det inte kom en lapplisa under mitt möte. Det gjorde det inte.. Tur det för då hade jag varit ännu mer förbannad på receptionisterna som säger olika saker /Bitter.

Man kan inte annat än bli bitter när man är lite halvstressad för att mötet börjar snart, man parkerar och ställer sig i receptionskön för att få skriva in bilen. Får ett bestämt nej, går ut igen och tänker att ja de kanske finns någon korttidsparkering ledig. Men nej det gör det inte. Åker runt i 5-10 minuter och letar parkeringsplats. Finns noll lediga. Försenad till mötet. Ställer mig på besöksparkeringen. Klampar in, tittar surt på receptionisten och springer till mötet. Tur det inte var ett jätteviktigt möte.

Jobba sista halvtimmen nu och sedan blir det att invänta att Lotti kommer till la stada. Systembolagsbesök mm! För imorgon och på lördag hinns det icke med. Då ska det bli annat, men det kan jag inte skriva här för det vet inte Lotti om. Mohahaha. Nejdå, det är inget jättehemskt. Eller? ;)

God kväll

Läggdags! Ja jag trodde att klockan var mer än den faktiskt är. Men är man trött så lägger man sig och sover innan tio! Kommer väl dock inte somna innan elva gissar jag men i sängen är jag åtminstone. För den dagliga 9gag-läsningen.

Storhandlat idag, massa små fina saker till lägenheten /nöjd. Mindre nöjd med att bruden på ikearestaurangen tyckte att vi behövde banta. Vi beställde en varsin standard-Ikea-kyckling-med-pommes-och-grönsaksröra. Hon beklagar sig och säger att de tyvärr inte har pommes men att vi kunde få extra grönsaker om vi ville. Ja det fick väl gå då även om de innan oss fick pommes, men det tog väl slut nyss tänkte jag. Men varför de efter oss fick pommes är ett mysterium. Hon tyckte jag var tjock och gav mig en ofrivillig gi-lunch. Missförstå mig rätt, det var jättegott med grönsaker, men det var lite märkligt att det var "slut på pommes" när alla andra fick.

Nu laddar vi för två dagars jobb innan det blir helg igen! Då är det fest! Woho.

Älskar vår lägenhet mer och mer, den kommer bli awesome när den är färdig! Bilder kommer så småning om! Ja, jag vet att jag har lovat det sen vi flyttade hit men vi arbetar inte så fort. Arbetet går i takt med lönen och den har ju nyss börjat, ha tålamod. Mycket troligt att det kommer några bilder inom kort. Nästa gång vi storstädar kanske, inte omöjligt.

Är det för den delen så förtjänar man efterrätten nedan! Grattis återigen Lotti! Kommer aldrig ha en lika bra sambo som du igen <3


Här simmar vi inte hur bild

Det är bra Neo, håll alla kroppsdelar i bilden! Nära att svansen var för lång.

Nu sitter han och stirrar på mig genom köksfönstret när jag sitter på balkongen. Tror jag tog hans plats i soffan, ber om ursäkt för mitt tjocka jag.


Idag är ingen vanlig dag

För idag är det flygans födelsedag! Hurra hurra hurra! Och hon är inte hemma... :( men förhoppningsvis kommer hon hem om några timmar. Då ska hon få en klapp på huvudet.

Medan vi väntar så har jag och pälsbollen ätit frukost. Han ligger nu på köksbordet och kollar på allt spännande utanför fönstret. Jag degar i soffan och väntar på bättre tider. Orkar inte göra så mycket mer än så just nu.

Skönt med ledig dag.

Dagen till ära får ni en suddig och märklig bild:


XXX

Film och mys med katt det är min kväll det. Hade ju "tur" att XXX gick på tv så jag slapp fundera på vad jag skulle se.

Funderar dock på st sova nu snart, vet ju hur filmen slutar redan. Och just nu sitter det en katt framför tvn och tvättar sig. För lat för att resa på mig och flytta på honom så han får väl sitta där då. Problemet är ju att jag måste resa på mig för att komma till sängen också, det är ett problem. /Lat


Trötter och tröttast

Jag har just nu en väldigt trött och gosig katt här i sängen. Vi har sovit en stund båda två, tyckte att vi förtjänade det. Nu är nog jag mer vaken än honom dock. Men jag har en känsla av att det kommer att ändras inom en väldigt snar framtid. Då kommer han inte alls tycka om att jag sitter här med datorn, jag är ytterst tråkig då förstår ni.

Nu är det helg! Åtminstone för en dag. Men en ledig dag tackar jag inte nej till! Ska bli trivsamt. Något mindre trivsamt är att Lotti inte är hemma så jag är helt själv, ja förutom kattsällskap då. Men jag ska nog hitta på något att göra, först och främst ska jag i alla fall vara moraliskt stöd på biltema och äta lite subwaymat. Det fördriver tiden en liten stund. Resten av kvällen får jag väl tvångsgosa med katt.

Små söta tassar

Morning! Dags att gå upp nu, *gäsp*. Har haft två tassar runt min fot halva natten, fick tydligen inte röra mig. Kunde jag ju som tur var ändå eftersom han inte är så stark det lilla kattskrället. Meow.

Nej gå upp var det ja...


En underbar dag

Jag mår så underbart bra idag. Det är inte på något sätt att jag är frisk snuvig och hostig som jag är. Halsen är något bättre så den går att ignorera om man vill, och det vill man.

Jobbet är också bra, massor att göra och då trivs jag!

Nu sitter jag här med tvål i ögat och funderar på att sova. Har dock en känsla av att katten inte riktigt tycker att det är en bra idé. Vi har blivit med katt för några dagar, trevligt värre.

Busa med katt sedan sova och hoppas att han gör detsamma?


Nytt försök!

Eftersom vinet inte fungerade som en mirakelkur igår så gjorde jag ett nytt försök ikväll. Håll en tumme för resultatet!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på regnet som slår mot rutan. Jag älskar att göra det, lugnt och fridfullt.

Så länge jag slipper gå ut för ösregn stormvindar och 5 grader är ingen jättetrevlig kombination.

Sova sig frisk på riktigt nu då och sedan bege sig mot götet imorgon igen. Höll på att skriva Halmstad av gammal vana... märkligt.


Brr

Jag fryser. Det är nog det jag har att säga.

Eller nej, jag undrar också om jag är miljonär nu. Fått två nya lotter för min vinst. För lat och kall för att gå upp och undersöka saken. Är låtsasmiljonär en stund till, ganska trevligt.


Sovmorgon jo tjena

Här tänkte jag att jag skulle sova länge och väl. Vaknar, anser att jag är utvilad och att jag bör ha sovit länge och väl. Reser mig upp och kollar som tur var på klockan. 05.16........ hmm jaha. Kanske lite vääääl tidigt för en lördag. La mig ner igen och somnade om efter många om och men.

Nu har jag tröttnat på att vakna en gång i timmen. Nio är det nog tillåtet att gå upp även om det är lördag.

Det jobbiga är att ögonen är jättetrötta medan kroppen säger att den inte kan sova mer. Jag har dock inte vågat känna efter hur jag mår än. Väntar med det ett tag till tror jag, orkar inte må dåligt.


50kr rikare!

Jag har vunnit på Triss idag. Hela 50 spänn vann jag, eller ja 25x2 vilket enligt min matte blir 50. Det ska jag lösa in och vinna miljonen för! Troligt? Självklart!

Nu är jag sömnig och tänker sova mig frisk! Så det så!


Vin = Mirakelkur

Hej hej hallå!
Jag har hittat till Ludvika för att bli omhändertagen om mamma, sjuk som jag är. Fast just nu känns det bättre för jag har druckit vin. Vin är ju värsta mirakelkuren, i alla fall för stunden. Har en känsla av att det inte kommer känns fullt lika trevligt imorgon när jag vaknar. Meeen: totally worth it! Vin är gott!

Nu ska jag sova mig frisk (och nykter)! Håll tummen för att jag heeelt och hållet jättefrisk imorgon, det vore trevligt för då kanske man kan få ut någonting av denna ludvikavistelse också. Vin gör susen, försöker jag intala mig själ i alla fall.

Goooder natt!


Ville bara säga hej

Hej!


Segt och hungrigt

Tänk vad smal jag hade varit om jag alltid hade haft ont i halsen, det är inga jätteportioner man äter och det man faktiskt äter tar en evighet att få i sig. Perfekt. Men nej, jag vill nog inte ha ont i halsen i all evighet för det. Du kan försvinna nu halsont, tack ändå.

Jobb, jobb, jobbelijobb just nu. En massa engelska mail har skickats iväg hit och dit, men får jag några svar?! Nej inte mycket vettigt. Men nästa vecka, då blir det till att trappa upp allt arbete en aning. Massa svar ska jag få, och en massa ska jag göra. Roligt!

Har även hört rykten om att jag ska vara kattvakt på tisdag, mys.

Nej om jag skulle jobba lite till och sedan upp upp och iväääg, igen!


RSS 2.0