God kväll

Läggdags! Ja jag trodde att klockan var mer än den faktiskt är. Men är man trött så lägger man sig och sover innan tio! Kommer väl dock inte somna innan elva gissar jag men i sängen är jag åtminstone. För den dagliga 9gag-läsningen.

Storhandlat idag, massa små fina saker till lägenheten /nöjd. Mindre nöjd med att bruden på ikearestaurangen tyckte att vi behövde banta. Vi beställde en varsin standard-Ikea-kyckling-med-pommes-och-grönsaksröra. Hon beklagar sig och säger att de tyvärr inte har pommes men att vi kunde få extra grönsaker om vi ville. Ja det fick väl gå då även om de innan oss fick pommes, men det tog väl slut nyss tänkte jag. Men varför de efter oss fick pommes är ett mysterium. Hon tyckte jag var tjock och gav mig en ofrivillig gi-lunch. Missförstå mig rätt, det var jättegott med grönsaker, men det var lite märkligt att det var "slut på pommes" när alla andra fick.

Nu laddar vi för två dagars jobb innan det blir helg igen! Då är det fest! Woho.

Älskar vår lägenhet mer och mer, den kommer bli awesome när den är färdig! Bilder kommer så småning om! Ja, jag vet att jag har lovat det sen vi flyttade hit men vi arbetar inte så fort. Arbetet går i takt med lönen och den har ju nyss börjat, ha tålamod. Mycket troligt att det kommer några bilder inom kort. Nästa gång vi storstädar kanske, inte omöjligt.

Är det för den delen så förtjänar man efterrätten nedan! Grattis återigen Lotti! Kommer aldrig ha en lika bra sambo som du igen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0