Mäktigt duktig

Måste få skryta om hur duktig jag har varit idag. Och egentligen igår också. Igår bjöds det på glass på jobbet, jag åt igen. Det var relativt lätt att skippa, förutom när folk gick förbi mitt skrivbord med glass i handen. Idag var värre dock. Idag bjöds det på tårta... tre olika tårtor, alla med hallon på...jag är jättesvag för hallon. Tårtan med hallon och choklad var den svåraste att undvika... Att sitta i ett fikarum där 40 pers käkar tårta och man själv sitter med ett glas vatten... det är starkt gjort för att vara mig. Men jag hade bestämt mig för att inte äta tårta och då skulle det bli så! Det var dock en till som försökte men hon gav upp och tog en liten bit, men inte jag inte för då hade jag ju failat och det var inte okej!

"Ät ingen tårta! Ovärt när du ska till gymmet och kötta, då tränar du ju bara bort tårtan och inget annat" var nog det som fick mig att klara det! /Nöjd.

Gymma gjorde jag ju såklart också. Fick vara med på cxworxen för folk var duktiga och avbokade sig som jag tyckte att de skulle. Sedan blev det en timme crosstrainer på det, galet jobbigt men fruktansvärt skönt i efterhand. Värt!

Bra dag! Men lite bitter är jag allt över att jag inte har ätit någon tårta. Hej sötsug.


Kommentarer
Postat av: KortTjockOchBitchig

Detta inlägg förvirrar mej...

"Igår bjöds det på glass på jobbet, jag åt igen. Det var relativt lätt att skippa, " Huh?

För övrigt:
FY FAN VA DUKTIG DU ÄR!!! För glassen, tårtan och träningen. Mycket duktig Malena! =D

Svar: Haha så fel det kan bli :P
malena1987.blogg.se

2012-06-27 @ 21:54:50
URL: http://korttjockochbitchig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0