Meh!

Här får man fint förklarat för sig att ja jag kan stå på besöksparkeringen tills jag får mitt riktiga kort in till byggnaden. Men när man väl kommer dit så säger de bestämt nej. Kräv. Finns ju inga parkeringar alls vid Volvo om man inte kommer dit fem p morgonen. Så jaha, det var inget annat att göra än att chansa på att det inte kom en lapplisa under mitt möte. Det gjorde det inte.. Tur det för då hade jag varit ännu mer förbannad på receptionisterna som säger olika saker /Bitter.

Man kan inte annat än bli bitter när man är lite halvstressad för att mötet börjar snart, man parkerar och ställer sig i receptionskön för att få skriva in bilen. Får ett bestämt nej, går ut igen och tänker att ja de kanske finns någon korttidsparkering ledig. Men nej det gör det inte. Åker runt i 5-10 minuter och letar parkeringsplats. Finns noll lediga. Försenad till mötet. Ställer mig på besöksparkeringen. Klampar in, tittar surt på receptionisten och springer till mötet. Tur det inte var ett jätteviktigt möte.

Jobba sista halvtimmen nu och sedan blir det att invänta att Lotti kommer till la stada. Systembolagsbesök mm! För imorgon och på lördag hinns det icke med. Då ska det bli annat, men det kan jag inte skriva här för det vet inte Lotti om. Mohahaha. Nejdå, det är inget jättehemskt. Eller? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0