On a train in the forest

Jag ser någonting grönt. Ja, det är träd. Massa träd. Bara träd. Hej Dalarna. Fast jag är nog fortfarande i Närke skulle jag tro, men snart Dalarna. En liten snabbvisit för kvällen, imorgon bär det vidare mot Mora. Väl i Mora ska det bli tävlingsdags, på söndag då. På söndag vinner jag! Så är det bara! Har jag kört två bodypump-pass i veckan, starkare än någonsin. Eller inte... men jag försöker intala mig det. Två pass (bodypump då, annars blir det 4 pass) är ett steg i rätt riktning för att få tillbaka mina vackra muskler och gå ner ett ton eller två. Okej nu överdrev jag, jag såg inte så mycket av mina muskler när de faktiskt fanns där, och jag väger inte så mycket att jag behöver gå ner ett ton eller två. Men det är tillräckligt nära för att jag ska se till att få ordning på torpet! Göteborg vill dock inte att jag ska gå ner i vikt... what's up with that? I Halmstad lyckades jag ju, varför inte i Göteborg när jag dessutom tränar mer? Det är något som kan göra mig galen (mer än vanligt).
 
Men jag är inte såå galen än! /Försöker övertyga alla på säters mentalsjukhus som läser min blogg enligt google statistics. Okej det är inte fastställt att ni säterbor är från psyket, men man börjar ju fundera.
 
Jag sitter för övrigt på ett tåg om inte det framgick tillräckligt från rubriken. Sitter och jobbar duktig som jag är. Eller ja, just nu inäntar jag en massa svar på miljoner frågor som jag har skickat ut. Så just nu kan jag inte göra så mycket av det som jag har tänkt mig.
 
Snart hemma i vilket fall, eller ja i Ludvika åtminstone. Då blir det lunch med Emma på stan! Jag är hungrig som en hårig nakenhund så jag hoppas att Emma har kommit fram till vad hon vill äta.
 
Ja och efter det blir det jobb resten av dagen. TIlls mamma kommer hem och matar sin lilla fågelunge till dotter vill säga!
 
Vad hände förresten med det fina vädret som absolut inte var i Göteborg i morse? Det borde vara i Ludvika nu anser jag.
 
"Nästa station Ställdalen, Ställdalen". Ja här händer det grejer. Hade jag haft min egna dator med mig så hade jag lagt upp en bild på hur otroligt fint ställdalen är. Men nu har jag jobbdatorn och inga bilder med mig. Hade kunnat lägga upp en bild på det vackra övergivna stationshuset som inte finns längre. Spännande va? Jag menar det.
 
Inte mycket till mottagning här i Ställdalen så jag får skriva lite mer eftersom jag ändå inte kan publicera inlägget ännu. Så nu tycker jag att alla kära läsare ska visualisera mig överst på prispallen inför söndag! Om tillräckligt många tror på det så måste det ju hända. Eller?
 
Det viktiga är att delta... ahh fast nej det är ett jävla påhitt.
 
Gasa dååå tåget. Hungrig som en naken guldfisk!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag lyckades (ja, JAG!) peppa en människa jag inte ens känner till EM guld idag. Hon vet bara inte om det. Jag kan försöka lägga samma tanke till din placering på prispallen, så ska det nog gå vägen XD

Svar: Låter alldeles utmärkt! :D
malena1987.blogg.se

2012-06-29 @ 23:06:10
URL: http://korttjockochbitchig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0