Regn, subba och serverproblem

Nej jag kommer fortfarande inte in på jobbservern, skit. Skit ska skit ha har jag hört, men jag känner mig inte som så mycket skit. Skitig är jag men ingen skit. Olja och gummi under naglarna, i håret och troligtvis i de flesta kroppsöppningarna också på något märkligt vis. Ska ta mig en efterlängtad dusch när jag kommer till Göteborg

Lunch på subway i alla fall, mumsigt värre. Tror bestämt att jag hade behövt sova middag på det men så blir det inte, cola får det bli.

Såg mig som gammal idag, en 70-80 årig tant som hade race vid rödljusen mot ungtuppar och lastbilar. Fruktansärt roligt att se. Hennes man (gissar jag) satt bredvid och pratade, om vad vet jag inte men det var vilda gester under samtalet. Så vilda som de nu är på en gammal farbror i en bil.

Nej om jag skulle testa om servern kanske funkar nu då, behöver komma åt min mail! Nej det funkar inte nu heller nej... jag får väl skippa mailen idag dååå. Problemet får lösas imorgon bitti på kontoret!

Mmmm lingondryck, gott. Det bästas med subway! Förutom kakorna, men det tog jag ingen idag. Ansåg inte att jag var värd det idag, duktigt av mig anser jag. Ett träningspass på det här så. Men det får vänta till imorgon, idag hinns det inte med tyvärr. Minus 30kg på en månad here I come! Eller kanske inte... men 5 kanske? Okej, 1kg dåå... det är åtminstone ett kilo. Snälla låt mig åtminstone gå ner ett ynka litet kilo. Det vore trevligt. Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0