Flöööövers

Sitter och väntar på att Angelica ska ta sig till Götet. Wiee. Ikväll blir det att fira mitt jobb! :)


Min framtid som "ingenjör"

Så deeeet är vad jag har att vänta mig? Ja men vad trevligt! Sitta vid en dator att få betalt eller sitta där utan att få betalt som jag gjort hittills... tror jag föredrar min framtid. Enligt mitt anställningskontrakt så är jag ingenjör också, mycket intressant fakta som alla riktiga ingenjörer kan få irritera sig på!

Förresten väldigt nöjd med att skriva anställningskontrakt istället för anställningsintervju som autocorrect tyckte. Och att jag fick ta bort platsbanksappen från min telefon, det kändes befriande. I'm awesome!

Pepp på att börja jobba på måndag! Men ännu mer pepp (och livrädd) över att åka till Japan om två veckor. Woho, skräckblandad förtjusning!


Konstverk

Loch Ness! Det ser väl alla?!!

 


Ekonomiska genier

Först och främst, det roligaste som har hänt idag är att det var en jätteglad och söt hund i tvättstugan som väldigt gärna ville hälsa på oss när vi kom dit. Squeee!

Har fått mitt blombud nu också, så fint så! Tack tack!

Annars har vi kommit fram till att vi är ekonomiska genier när vi kollade våra deklarationspapper och insåg att vi tillsammans tjänade ca 6000 under förra året... tacka vet jag sparkonto och snälla föräldrar som hjälpt oss att klara oss här i Göteborg! Nu får föräldrarna snart en löneförhöjning när lönen kommer och vi inte längre behöver be om hjälp. Kommer kännas awesome! Troligtvis för både föräldrar och mig/oss!

Klirr i kassan!

Och nu då?

Nu är jag ju pigg igen! Undra hur länge det varar... hur som helst så har jag tråkigt igen. Lotti har snart gjort klart innan-deadline-jobbet, då kanske jag åtminstone vågar prata med henne hihi.

Jag ska tydligen få ett blommogram i eftermiddag också, så nu blev jag ju lite nyfiken. Blommor är alltid roligt! :D


Ingenting alls

Det här med att göra ingenting alls, det är rätt tröttsamt. Speciellt när man vaknar halv sex på morgonen och Lotti sitter och jobbar. Jag har tråkigt och vill inte störa henne innan deadline såå jag lägger mig och sover en stund till. Snäll som jag är, och trött som jag är.


Why?

Varför vaknar jag halv sex och är jättepigg? Här hade jag tänkt ha en skön sovmorgon för att njuta av min sista dag som arbetslös... men inte då. Har försökt somna om lite till och från i en och en halv timme utan resultat. Så nu ger jag upp, får väl ta en tupplur senare istället kanske. För så här pigg kommer jag nog inte vara resten av dagen om jag känner mig själv rätt.

Vakna då Lotti!!! Jag har tråkigt! :D


Nöjd

Nöjd nöjd nöjd *sjunger*

Jobb jag har! Känns gött och märkligt på samma gång. Men ja, jag är nöjd! Men eftersom jag bloggar från mobilen så tar vi inte några mer detaljer här just nu.

Annars har det varit lite socialt de senaste dagarna. Igår kväll var vi in till stan och träffade lite Jari, Hampus och Gusten, dvs Halmstadsfolk. Och idag blev det lite mat hemma hos Bea och Fredrik, mycket trevligt.

Imorgon ska jag njuta av min sista lediga och arbetslösa vardag på vääääldigt länge. Märkligt och lite skrämmande.

Nu, sova!


Typiskt


Detta är jag just nu. Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen och vad jag ska göra med mig själv. Varför? Jo för att jag måste välja, jag hatar val. Speciellt dessa val. Hade varit mycket enklare om folk valde åt mig, men det går inte serru för jag måste välja själv. Typiskt.

Vad är det då jag ska välja mellan? Jo, två jobb... här har jag suttit i över ett halvår (eller ja, egentligen nästan ett år) utan att få ett jobb, och när jag väl får ett så ska jag få ett till bara för att göra livet så surt som möjligt för mig. Hade varit överlycklig just nu om jag bara hade fått ett jobb. Nu blandas lyckan med förvirring och irritation för att jag inte vet vilket jobb jag ska välja. Jättesvårt är det. Men jag försöker först och främst att bara tänka på vad det är för arbetsuppgifter och vilket som passar mig bäst. Lön och andra faktorer är inte fullt lika viktigt just nu faktiskt. All lön är exempelvis mer än vad jag har nu... alltid bra!

Så nu har jag en tuff dag framför mig där jag ska överväga saker hit och dit. Sedan är det möte med det ena företaget i eftermiddag för diskussion och grejer. Önska mig lycka till! Jag kommer behöva det.

Vad kallas denna?

Måste tänka på annat en stund såå, vad kallas denna?


Afrikansk porr

Intervjun igår gick finfint, det visade sig idag. Ska dit idag igen, om nån timme. Mer om det senare.

Afrodans igår också, någon som Lotti tyckte var som afrikansk påklädd porr. Det var dock ett märkligt afropass, inte som de jag varit på tidigare. Detta handlade mer om känslan än om dansen. "Ha känslan som om ni har druckit ett STORT glas rödvin" och en massa prat om att man skulle ha en pensel mellan skinkorna och måla på en duk bakom sig, tillsammans med känslan av elefanterna i bakgrunden. Jag kände mig minst sagt som en elefant, i alla fall i början innan jag hade kommit in i det hela. Men roligt var det i alla fall, fast jag har en blåsa under stortån för det var en "order" att dansa barfota och jag stod tydligen mycket på stortån. Märkligt.

Dansa är inte min starka sida direkt, i alla fall inte när man ska ha höfterna med i dansen, men roligt är det och jag inbillar mig att det är bra träning!

Nu ska jag göra mig iordning och ladda inför mötet, och fundera över mitt lilla lyxproblem här. Men som sagt, mer om det vid ett senare tillfälle.

Den där bilden


Det där med att kunna klockan

Återigen failar jag på tiden. Åkte en timme innan jag egentligen skulle ha åkt. Tur det i alla fall är åt det hållet. Så nu sitter jag nere vid göta älv i solen och har det bra. Hittade Götheborg här, ostindiefararen ni vet, stort skepp, båt, eka, jolle... kalla det vad ni vill.

Men så väldigt intressant är den inte utan segel och master. Eller ja, lite master har den väl... men änderna i älven är mer spännande att titta på.

Och här skulle det ha varit en bild, men det vill sig inte som vanligt utan wifi så ni får klara er ändå.


Meow

Idag var då en riktigt seg morgon, jag har inte riktigt kommit igång än. Har varit uppe ett bra tag men inte haft någon ork till någonting. Men så hörde jag ett "meow" utifrån balkongen och skuttade ut. Grannens katt satt ute och spanade på hans balkong, så söt så. Så nu är jag lite piggare efter att ha stått och meowat med katten en stund.

Blir nog en dusch relativt snart, för att förbereda lite inför intervju. Jodå, jag har en intervju idag också. Jag ska bli intervjuad av Line (bland annat) vilket kommer vara lite märkligt. Sitta där och vara proffessionell och svara på frågor... jaja det går nog alldeles utmärkt.

Och efter intervjun blir det träning, dock ingen dansaerobic som det brukar vara på tisdagar. Nej idag har de satt in Afrodans istället, ska bli grymt roligt. Hoppas det kommer in på schemat i sommar eller höst! Men jag kanske inte ska säga för mycket innan jag har provat det på detta gym? Men afro har varit roligt förr i alla fall.

Nu är det någon som leker (eller ja, jobbar kanske) med en grästrimmer/motorsåg/har-inte-orkat-kolla-vad-det-är-men-det-låter-mycket-maskin. Det var den lugna morgonen med kattmjau det, fast jag vet inte om det räknas som morgon längre när jag tänker efter. Bäst jag tar en dusch så jag har det gjort, annars kanske det blir stressigt i eftermiddag.

Manligt

Tillbaka i Göteborg igen. Snart dags att dra iväg till gymmet och köra bodypump igen. Älskar axelträningslåten i nya releasen, den får mig att känna mig manlig. Biffa till axlarna är ju minst sagt vad jag behöver om jag ska köra SM i sommar så det är väl bara bra att jag gillar den. Förhoppningsvis köttar jag lite extra när jag gillar låten lite mer än vanligt, även om det är fruktansvärt jobbigt.

Intervjun gick förövrigt bra, kanske inte var fullt lika manlig där men det var nog inte meningen heller...

Fint vårväder är det också, jag är sugen på att köpa en jacka... får jag ett posititv besked angående jobb så är den min! Tillsammans med en massa annat ;D

Att vara i Vara

Jupp, här sitter jag i ett hyffsat soligt Vara och väntar på bättre tider. Jag ska på intervju igen serru, och det kommer gå lika bra som vanligt. Eller nej förresten, det kommer gå bättre för jag ska få jobbet. Eller så får jag det andra jobbet... hmm svårt att veta. Jobb ska jag få i alla fall!

Vad har jag att säga om Vara då? Inte mycket egentligen, men de har grisar på torget. Visserligen statygrisar men ändå grisar... tänkte lägga in en bild här och visa er men fånen klagar på brist på wifi och vägrar publicera bilden. Sadface.

Annars så var lördagen i alla fall trevlig, och igår spenderades en stor del av dagen i en stol på balkongen. Och resten av dagen spenderades med Att spela Zelda. Helt vanlig seg söndag.

Förresten så måste jag nog snart byta skal till min kära mobil. Kissie har ju skaffat ett likadant (copycat!!!) så nu är det ju inte coolt längre... men också för att mitt börjar gå sönder i kanterna. Hela Sverige kommer ju ändå skaffa ett nu för att vara som Kissie. Men kom ihåg: I had it before it was cool! Haha!

Ps. En unge rider på en av grisarna...


Nu kör vi

Hallondrinken är blandad och snart uppdrucken. Sedan blir det tydligen fest hos Karl. Vi skulle egentligen till Bea och Fredrik men stackars Fredrik är sjuk och vi vet väl alla hur det är när män är sjuka. Så därför var vi snälla nog åt hans kära bror som nu får ha fest istället. Snällt va? :D


Hej på er musklerna!

Så här efter ett styrkepass känns musklerna oerhört trevliga. Det finns en hel del muskler där under någonstans. De blir mycket mer definierade efter ett gött pass. Annars känner jag ungefär som bilden nedan, varför är fettet dumt och gömmer mina vackra muskler?!!Kötta kötta kötta, bort med fettet... fram med musklerna!

Nästa pass på ingång

Pump avklarat... med en magövningslåt som höll på att ta livet av mig. Och nu ska vi köra en halvtimme cx vilket är typ bara massa mage. Yaay.


Träningsvärk innan man börjat!


Hej Pollen

Pollen pollen pollen, snörvel snörvel snörvel. Så kan det gå så här på våren. Tror väl iaf att det är pollens fel att jag snörvlar en massa, skyller på det i alla fall.

Trött är jag också, det skyller jag också på pollen. Gick och la mig vid tio igår, efter två timmars lidande av trötthet. Trötter. Och jag kan inte påstå att jag är så mycket piggare nu. Men det fixar vi med ett träningspass, pump och cx idag, om knappt en timme. Yaay!

Efter det ska solen ha tittat fram så man kan äta lunch på balkongen och njuta av värmen!


Awesome morning

En varsin stol och en sol. Här sitter vi på balkongen och myser. Jag tog mig en morgonpromenad, ganska ofrivilligt, för att sedan ta mig till ica och handla frukost. Så bara för det blev det färskt bröd till frukost. Och självklart ute på balkongen i solen, där vi sedan fastnade och fortfarande är. Asgött är det!


Culliiii


Lotti mördar chili...

Då var jag här igen, efter ett träningspass. Blev ett, för oss, ovanligt pass idag. Började med motionscykeln på gymmet för att fördriva tid. Sedan blev det spinning, ett ganska trevligt sådant pass faktiskt. Och sist men inte minst en halvtimmes core. Ett annorlunda core-pass men det var roligt ändå.


Och nu har vi ätit currykyckling, stark sådan, och kollar biggest loser. Så roligt har vi det. Eller ja, Lotti duschar... jag sitter här i min ensamhet, så det kanske inte är så roligt ändå. Men jag har det rätt gött ändå. Nytvättade lakan och grejer har jag i sängen också, kommer bli gudomligt att lägga sig och sova! Men det blir en dusch först, annars är det ju lite ovärt.

Nu ska jag sluta skriva strunt och göra något annat!


Soligt

Fruktansvärt fint väder här i götet idag. 18 grader och sol. Har dock inte njutit såå mycket av det ännu då jag har spenderat morgonen och förmiddagen med att tvätta och åter tvätta. Och nu lagar jag mat. Efter det får vi se om jag kanske sätter mig på balkongen i väntan på träning ikväll. Återstår att se!

Sooool gillas i vilket fall!

Tandögon

Hej och hå. Maskara ska inte vara på tänderna. Inte maskar heller som autocorrect ville. Skulle sminka mig, tänkte tanken att jag efter det skulle fixa med tandtråd. Eftersom jag redan hade borstat tänderna. Då tyckte min hjärna att maskaran (alt maskarna) skulle vara för tänderna. Så är inte fallet som den borde ha vetat. Det var bara att borsta tänderna igen...

Nu sitter jag på bussen mot stan för att möta upp Lotti och Line. 9kr på kontot, woho jag är rik! Passar utmärkt med stan då...


Hög på koffein?

Jag kommer till koffeindelen snart. Först och främst ska jag berätta kort om gårdagens träning (det hör till koffeinstoryn). Vi trodde att vi skulle köra dansaerobic med Linda, men sp blev det inte. Istället stod det att vi skulle ha en instruktör med namn Hector L. Typ Hanibal Lector. Hector levde inte upp till mina förväntningar riktigt, men han kunde ju dansa i alla fall. Det är mer än vad jag kan, speciellt när det gäller latinamerikanska rytmer där jag bör ha höftrörelserna som inte finns hos mig. Men svettig blev jag och det var ett bra pass.

Nu till det här med koffein. Innan passet igår så fick vi en varsin liten koffeindryck. En dryck som tydligen ska öka förbränningen och prestationen. Det vet jag inte om den gjorde men vi kan säga det i alla fall. Nu var det ju dock så att jag var lite för pigg på kvällen sen när jag skulle sova. Självklart skyller jag allt på denna dryck (även om det troligtvis var något helt annat)!

Jag somnade väl tillslut vid två halv tre, efter två timmars vändande och vridande. Inte likt mig som i vanliga fall brukar göra en såg-kudden-somnade-direkt. Och till råga på allt så vaknade jag vid sju (ungefär när Lotti gick hemifrån) och var pigg som en mört. Märkligt. Nu är jag inte fullt lika pigg längre efter att ha stirrat på en skärm full av kod hela morgonen och förmiddagen. Mer koffein kanske?

Jag kommer nog sova gott ikväll åtminstone! Hoppas jag...


Julen varar ända fram till påska?

I alla fall här i Tuve verkar det som. Våra kära grannar under oss har fortfarande adventsljusstake och stjärna i fönstret. Det känns lite som att de borde ha tagit ner dessa för några månader sedan. Det stör min inre frid att de har julpynt i fönstret när det är mars och vår utanför fönstret. Jag får väl hoppas att de kör hårt på att julen varar ända fram till påska och att julpyntet ryker efter påsk. Eller ska jag behöva stå ut med det hela sommaren?
Eftersom jag inte har någon bild på detta julpynt sååå... ja, det är ju snö i alla fall

Sovmorgon = Fail

Jag vaknade i vanlig ordning strax innan åtta i morse, men jag var så förbannat trött så jag kände för en liten sovmorgon idag. Därför stängde jag ögonen igen och somnade om. Vaknade efter vad som kändes som tre timmar, även om jag fortfarande var dödstrött, och gick upp. Fixade frukost och kom på att jag ju inte hade kollat klockan ännu. Det visade sig att jag hade sovit i hela 30 minuter till... klockan var inte ens halv nio. Märkligt. Så det blev inte så mycket till sovmorgon ändå. Fortfarande trött också, dumt nog.

På något vis har jag ändå lyckats fördriva tiden från halv nio till nu med att inte göra någonting alls. Det kan ju verka dumt. Men jag har helt enkelt inte orkat göra någonting vettigt. Jag laddar upp för träningspasset ikväll istället! På tal om det så har jag inte märkt av så mycket av den där träninsvärken som jag förväntade mig att jag skulle få idag. Men den kanske hinner titta förbi en stund lite senare.

Nu ska jag nog ändå starta Flash och sätta mig och försöka göra någonting åt det vettigare hållet. Försöka!

I bet it sucks to be you right now

Dagens träning avklarad, maten i magen och en trött Malena i soffan. Då är allt som det ska vara på en måndagskväll. Kanske kan vara så att jag är lite extra trött då det blev en timmes extra träning. Nu ska det snart bli en dusch och sedan typ hej sängen.

Det nya bodypump-passet var förövrigt riktigt trevligt. Variation är trevligt har jag hört, och så var fallet idag. Men jag har ett litet klagomål. Avslappnings-/stretchlåten var inte helt okej... så där när man känner sig galet duktig och börjar slappna av och känner så där gött i musklerna. DÅ kommer det en låt där Beyonce sjunger "I bet it sucks to be you right now"... nej det var underbart att vara jag just då! Blir ju jättefel. Men annars var passet ytterst trevligt och jag förväntar mig träningsvärk imorgon!

Reality

Tillbaka till verkligheten. Hade jag kunnat säga om jag hade haft jobb, men det har jag ju inte. Så idag är ungefär som igår, fast utan Lotti (och Zelda för det får jag inte spela utan henne). Folk snackar om snö lite här och var i Sverige, det har jag inte märkt av någonting alls faktiskt. Här är det strålande sol och värme (och här sitter jag inne vid datorn), visserligen blåser det en del (självklart därför jag inte är ute i solen) så det kanske inte är så varmt ändå.

Jag sitter för tillfället och försöker lära mig lite mer kring... nej vi glömmer det, det är inte jättemånga av mina läsare som kan programmering och allt därkring. Så vi säger att jag försöker lära mig mer programmering... det duger.

Helgen var åtminstone trevlig! Kanske (inte ens kanske) på tok för mycket alkohol och kalorier för den där lilla detaljen att jag ska gå ner i vikt. Men man måste ju få ha roligt också! Jag kör stenhårt på träning denna vecka och håller humöret uppe ändå. När det gäller golfandet så visade det sig att jag är betydligt bättre på att träffa bollen när jag har druckit alkohol än när jag är nykter. Måste ha varit därför vi vann... för jag bidrog ju sååå mycket till den vinsten menar jag! Speciellt när jag slår slag som hamnar ungefär så här:Vi spelade då på en golfsimulator inomhus, och jag drogs mycket till enstaka buskar och träd av någon anledning. Men det var ju inget som inte min lagkamrat kunde fixa... han var ju tvungen att få en liten utmaning också. Jag var inte den enda som gav min lagkamrat utmaningar i alla fall. Hur som helst så hade jag roligt med mitt golfande, även om jag inte har fått till det där gunget och alla vinklar hit och dit. Min kropp och min hjärna samarbetar inte alltid så bra... kroppen gör inte alltid som huvudet vill. Men det har vi ju märkt förut, det gäller inte bara golf...

Nu ska jag ladda inför ett pass på gymmet, bodypump på schemat idag. Men det blir nog en del crosstrainer eller något liknande också för Lotti skulle nog sluta lite tidigare och då drar vi självklart dit på en gång för att känna oss duktiga. Ny release på pumpen idag förresten (dvs nya låtar och övningar), jag är pepp!

Le win!

Ajjemen, det blev vinst för mitt lag idag också. Träffade bollen alla ggr utom en, förvånade mig själv!

Nu blir det middag, snart åtminstone!


Den otrolige golfaren är i farten igen

Nu är det dags att spela golf igen, hur nu det gick till. Vi värmde upp igår med Wii-golf och det gick ju finfint för jag och Fredrik vann överlägset. Men idag blir det andra lag och en riktig boll att träffa. Vet inte riktigt hur jag ska klara av det men vi får väl hoppas att jag träffar bollen åtminstone EN gång.

Önska mig lycka till! Jag återkommer med resultatet.


Fat

Varför säger datorn att jag är FAT? :oFredagspepp

I'm never more than one workout away from a good mood. Om det hinns med träning idag är dock en fråga av bättre karaktär.

Jag kom då i alla fall hem till götet ordentligt igår, efter på tok för lång tid med kollektivtrafiken. Speciellt bussen, den är jobbig. Men hem kom jag, till en trött och saknad fru. Powernap och Zelda, det blev i stort sett resten av min gårdag.

Nu laddar jag för intervju, pepp! Hoppas de är fortsatt intresserade av mig även efter denna intervju. Vore ytterst trevligt!

Förresten kan jag ju lägga upp en bild på en del av nyhemsgymmet nu när jag har wifi. Så det gör jag här.


Godmorgon världen

Gasque igår ja, man mår väl som man förtjänar gissar jag. Fast det är inte så farligt faktiskt, nyktrade till på efterfesten innan jag gick och la mig här i Angelicas soffa. Kul kväll i alla fall, trots vissa bumps in the road så att säga. Men det var inget som en boxningssäck och lite ettor kunde avhjälpa.

Testade gymmet lite snabbt, mycket märkligt men roligt. En annan rolig sak var att jag träffade ägaren till min gamla lägenhet. Han går ITF, dvs samma sektion som jag gick på, fast annat program. Mycket spexigt. Meddelade att han har mycket att leva upp till som ägare av min festlägenhet. Han verkade lite skeptisk men skulle ändå försöka.

Nu ska jag väl snart bege mig mot stationen och ta mig hem till götet igen. En lååång resa med kollektivtrafiken. Mjäk.


Nyhemsgym

Framme i Halmstad! Upptäckte på min promenad från stationen att det har poppat upp ett gym utanför mitt gamla hus. Bara sådär. Konditions-, balans-, och styrkemaskiner... Lite bitter på att det inte fanns under de tre år som jag bodde där. Även om jag nog inte hade använt det förutom när jag var full. Men det hade varit trevligt med möjligheten.

Nu taggar vi gasque, sedan ska gymmet testas i mörkret! ^^ Kan behövas eftersom Angelica hade bakat äppelpaj! Gott var det!

 


På tåget

I Kungsbacka, där det finns irriterande punkter och inte. Har spenderat en kvart med att leta efter min iPod i väskan. Att lägga en svart iPod (ja iPod inte iPhone) i en svart väska, och dessutom packa den först är ingen bra idé. Och att lägga en hörlurarna på ett annat ställe i väskan gör att man får leta ännu mer. Och som vanligt var hörlurarna en enda stor röra även om jag spenderade tid på att försöka undvika det.

Men nu har jag en iPod med hörlurar i knät, och en iPhone i handen. Musiken är gammal men vad gör väl det! Snart i Halmstad... i alla fall om en timme.

Har förresten intervju på fredag! Fick jag reda på nyss, roligt.

Ps. Man kan inte publicera blogginlägg när man är i en tunnel.


Laddad

Då var onsdagen kommen, dags att packa ihop sig själv och dra till Halmstad. Tar ju ändå en stund att ta sig dit! Jag har värmt upp med ett gympass på morgonkvisten, mycket skönt. Så nu kan jag med "gott samvete" ha det trevligt ikväll. Men jag vet inte om jag har så gott samvete för den där alkoholen, men det blir som det blir :)

Återkommer självklart till götet imorgon! Men risken finns att jag bloggar mer här under dagen, när jag tröttnar på tågresan eller kommer på något jag måste skriva.

Tack och hej!

Inställt fast det blev visst ändå

Fick ett samtal under eftermiddagen, mitt i Zelda-spelandet. Det var instruktörsLinda som meddelade att hon var sjuk och att vårt kära danspass var inställt. Sorgligt värre. Men hon gav oss ordern att träna ändå. Då fanns det ju ingen återvändo, bara att kötta! Och nog var hon nöjd alltid, hon stod i receptionen och snörvlade lite smått när vi kom till gymmet, stackarn. Men det blir dans nästa tisdag istället!

Imorgon blir en lång dag, ska försöka hinna med mycket på väldigt kort tid innan jag ska åka in mot stan och ta tåget till Halmstad. Mjäk. Men det ska nog gå bra, det brukar det göra. Annars får jag väl ta ett senare tåg, inte mer med det. Ska hur som helst bli en rolig dag, det har jag bestämt!

Sova nu kanske? Eller spela lite Zelda till? Hmm.... ^^

Logiken flödar

Jag satt precis här och var irriterad på att jag inte har fått något jobbsamtal idag. Muttrade lite för mig själv att jag vill ha jobb NU. Men så kom jag ju på att det kanske var logiskt att ingen har hört av sig än då klockan var nio på morgonen och folk kanske inte har kommit igång med jobbandet på riktigt än. Sååå, jag var kanske lite dum som började muttra redan... återkommer med muttrandet vid... 17 kanske.


Ge mig sommar och jordgubbar, inte nödvändigtvis i tårtform, bara jordgubbar går bra!

Har precis slängt tvätt, höll jag på att säga (och sa... eller ja, skrev). Menade såklart att jag har satt igång två tvättmaskiner nyligen och att jag sitter här och väntar på att de ska bli färdiga. Av denna anledning (att jag tvättar, inte att jag väntar) så var jag tvungen att inspektera garderoben efter något annat att ha på mig (eftersom jag skulle tvätta det jag hade på mig). Däär inne (i garderoben då såklart, inte i tvättmaskinen eller i mig) så hittade jag flera gamla linnen som jag hade glömt bort att jag har, och en massa annat somrigt. Blev på somrigt humör och ville ha värme (kollade ut och såg solen, yaay), verkar vara varmt ute. Så jag satte på mig en tjocktröja.
Eftersom det är så mycket logik i detta inlägg så lägger jag in en säl här

Drömde i natt att jag blev spetsad i ögat med ett blyertsstift. Och som ni alla bör veta (eller får veta nu) så hatar jag att ha saker nära (och framförallt iiiii) mina ögon. Vaknade i panik och hade ont i ögat en timme innan jag kunde somna om. Mentalt förstörd, tror fortfarande att jag har ett stift i ögat... wuäää.
Eftersom jag inte har en bild på ett öga med ett stift så får ni en dinosaurie med ett snarlikt öga...

Imorgon ska jag dock ta mig ner till Halmstad, med tåg (tro det eller ej). För jag orkar inte köra bil, eller jo det gör jag absolut (säger absolut lite för ofta, speciellt på arbetsintervjun igår, sluta med det). Problemet är att jag inte bör köra bil på torsdag efter gasquen (alkohol? nej inte skulle väl jaaag...), därav tåget. Annars hade jag absolut (där var det igen ja) tagit bilen! Me löööööv "my" car!

Mitt kära gamla Halmstad

Titta så fint mitt långa inlägg blev med en massa bilder... jag gillar bilder. Mer bilder till folket! Undra om tvätten är klar nu? Kan ju alltid gå ner och kolla, om inte annat kan jag krypa ut genom fönstret och sätta mig på balkongen vid tvättstugan. Där har vi fin logik. Tvättstugan har balkong, men ingen dörr för att ta sig ut på den, bara ett litet fönster. Logiken flöööödar i detta inlägg, gillart.

Från balkongen

Hej hej från balkongen på rosévägen!

Jag har varit på intervju och blivit pepp på det jobbet, håll en tumme för mig! Nu sitter jag som ni kanske förstår på balkongen. Tyvärr har solen nu försvunnit och batteriet på datorn dör snart. Men trevligt var det en stund. Har svarat på en massa mail och haft mig, känner mig duktig och vuxen. Väger upp vuxenbiten från igår då det blev en massa Zelda som vissa kanske inte anser är jättevuxet. Men jag tycker att tv-spel är roligt, speciellt Zelda, så det får ni leva med! Barnasinnet ska vara kvar, speciellt på onsdag när jag ska på gasque, roligt roligt.

Nu är det bäst jag slutar skriva och kanske går in så jag inte blir av med inlägget och blir förkyld på kuppen. Vore onödigt. Laddar för bodypump ikväll! Tjipp!

Beirutmaster

Jag Ber om ursäkt för dåligt bloggande idag och de följder som det fick för vissa (läs: Angelica).

Har varit dålig därför att vi hade besök av Bea och Fredrik en vända och sedan har vi spenderat resten av tiden med att försöka rädda Zelda som har hamnat i knipa ännu en gång.

Imorgon ska jag på intervju, tjohej! Men jag vet inte riktigt alls vad det är för jobb, spännande!

Sovdags nu!
//Beirutmaster von awesome

Ps. Kolla in Lottis kom-ihåg-lapp inför imorgon bitti! Tack sverje!


Stabilt

Stabil uppbyggnad?


Tröttare

Nu är jag om möjligt ännu tröttare än innan, fast mest i musklerna... men det är klart, sova hade ju varit skönt det med såklart. Alltid skönt att sova! Men det ska jag icke göra för det är dags att rädda Zelda och Hyrule (eller helylle som Lotti har döpt det till)!

Gött med tv-spelsdag efter ett förmiddagspass på gymmet! Det brände gott i musklerna ska ni veta. Så anteckna det nu va!

Ikväll ska jag åka kollektivtrafik igen... men lite pepp för det ändå. Har ju knappt varit utanför lägenheten i veckan, förutom när jag är på gymmet. Så lite resande kan det vara värt... kommer nog ändra inställning när jag väl sitter där på bussen men det är framtida malenas problem!

Nej vad tänker jag nu, Zelda är i nöd! Dags att väcka Link!


Lördagstrött

Jag är trött, jättetrött... att gå upp tidigare på en lördag är på vardagarna är tydligen jobbigt även om det bara skiljer nån halvtimme. 07.30 ringde klockan, då var det frukostdags. Och nu är det dags att dra till gymmet och kötta lite Bodypump och Cxworx! Trött kropp efter gårdagens Powerpass men det får gå ändå, det brukar det göra.


Rubrik

Jag hade stora förhoppningar om att få besked angående ett jobb idag, men jag tror det får vänta lite till. Tydligen har det skett en explosion i porten bredvid... tror inte de kommer in till sitt jobb just nu för det är avspärrat. Så ja, jag får snällt vänta en stund till och hoppas att de ger mig ett positivt besked när de väl kan ta sig till sina jobb.

Så här sitter jag och väntar på att få åka iväg och träna. Tills dess får jag sitta med lite arbetsprover eller liknande vettiga arbetsuppgifter. Vet inte var min inspiration har tagit vägen bara, men jag kanske hittar den under dagen om jag har tur. Jag har inte ens inspiration nog att hitta på en rubrik till detta inlägg... illa!

Stanna inne tänker jag då i alla fall göra för det regnar, så då vet ni det också.

MånskenDet var en riktigt fin måne idag... tyvärr blev det inte så bra på bild för det var kallt och jobbigt på balkongen. Så ja, det var ju lite tråkigt. Men ja nej det gick väl bra ändå... en bild blev det ju i alla fall även om jag kanske inte fick den bild jag ville.

Varför?

Varför var det tvunget att komma en massa snö. Det är bara massa plask ute nu ju. Var tog den underbara våren vägen?

Varför lyckas jag alltid ha ner snö i skorna när jag borstar av snö från bilen. Speciellt när det är blötsnö! Kallt och blött är vad det är (no shit sherlock)!

Varför ringer ingen och ger mig jobb? Eller åtminstone besked! Eller varför inte en till intervju... de är ju så roliga. Jag har ju ändå 4 rekryteringsfirmor som ringer mig om det kommer upp något lämpligt jobb... varför så tyst denna vecka?!

Varför, varför, varför? Många frågor och få svar men lika glad för det är jag...men gladast är nog Lotti... eller?


Functional Moves

Först och främst. Varför har canal digital en kanal som heter "Canal+ Fotboll" när det inte visas fotboll på den? Tycker väl att det endast ska visas fotboll på en kanal som heter just fotboll... men inte då. Se bara:


Spännande.

Sedan har vi det där med functional moves också. Det stod på träningsschemat idag tillsammans med den vanliga onsdagszumban. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av functional moves. Det var betydligt jobbigare än vad jag hade föreställt mig. Speciellt med mjölksyreben. Mycket användning av benmusklerna, upp på stepbrädan, ner i utfall, upp, ner, upp, ner... och så fortsatte det. Det är nog ett fruktansvärt bra träningspass, men det var så otroligt omotiverande musik och instruktörerna var inte mycket mer motiverande. Så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta pass. Med lite mer peppande musik, kanske någonting som man kan sjunga med i, och lite mer peppande instruktörer så kanske... för träningen är det inget fel på, den var mycket jobbig.

Så var det med den saken. Nu blir det snart sängen så man får vila upp sig inför morgondagen och allt vad den har att erbjuda mig!

Gruppträning

Jag är trött, jättetrött. Därför är det just nu jättebra att det är försent att avboka träningen idag. Jag hade väl i och för sig gått dit ändå för att Lotti kommer dit, kan ju inte vara sämre ;D mycket bra motivation! Annars är det på tok för lätt att tänka "jag tar det imorgon". Såå, gruppträning, Lotti, fettet och straffavgiften om jag inte tränar är det som får mig att gå dit idag. Egentligen är det väl bara tröttheten som gör att jag inte känner för det, annars är jag jättepepp. Men hur som helst, gruppträning är bra!


Ryska gröna kaniner

Vi fick tillbaka vattnet igår tillslut! Det var ju tur det...
Och jag hamnade på rekryteringsträffen också, det var en rätt rolig kväll men jeopardy och speed-date-intervjuer. Inte helt vad jag hade räknat med men det blev ändå en liten positiv överraskning. Var även grek som trodde att jag var ryss... ser jag väldigt rysk ut? :o

Tydligen finns det även gröna kaniner i slotsskogen... eller var det liseberg? Förvirrande med jeopardy för vissa.

Idag är det arbetsprover som gäller, fram till träningen! Yaay jag får träna idag! Dubbelpass till och med, blir gött det!

Torrt

Woho vi har inget vatten, någonstans. Märkligt. Avancerat att fixa mat utan vatten, då måste man tänka om. Men så kom jag ju på att vi hade vatten i tillbringaren sedan i morse, problem solved! Men... vi kan inte skölja några grönsaker så då får det bli ananas. Vilken otur... ah nom nom nom.

Undrar var vattnet har rymt? När kommer det tillbaka trooo? Jag vill ju duscha...

Bittert

Jag är lite bitter. Här tänkte jag sätta mig och leka med tutorials från photoshopguiden men så funkar inte sidan för att hämta filerna som behövs. Tråkigt värre. Men jag får väl kanske leta egna bilder då istället, men det är ju lite krävande faktiskt.

Är även lite sur på att jag inte får vara med på dansaerobicen ikväll. Eller ja, klart jag får... men jag kan inte. Jag ska nämligen på någon liten rekryteringsträff och hoppas på att få ett jobb i framtiden. Det går tydligen före träning... ja jo det gör det nog.

Idag

  • Intervju, gick bra.
  • Träna, gick också bra, mer träning än planerat.
  • Grillat, mycket gott!
  • Corpse Bride, mycket trevlig film!
  • Snart, "Får vi följa med"
Det var nog det... inte mycket mer på denna front idag inte :P Hoppas på mer spänning imorgon!

Helg

Ännu helg till ända. Mamma har åkt hem efter en trevlig shoppingtur här i götet. God mat och gratis dessert, mycket trevligt. Glöm inte vinet!

Idag blev det en välbehövlig promenad i hisingsparken och ännu mer god mat och grejer. Sedan var Tuve helt fullt av poliser när vi kom hem på kvällningen. Minst sju polisbilar och en polishelikopter, och tråkigt nog bara för en stulen bil, det var mycket mer spännande i min fantasi. Tråkigt, fast det roade oss en timme i alla fall.

 

 


Lördagsstund


Sneakpeak på vår fina lägenhet, eftersom jag varit dålig på att ta kort på den som jag utlovat (skeeeems)

Här sitter jag i soffan och myser, väntar på bättre tider. Mamma kommer till Göteborg om drygt en timme, då ska det bli shopping är tanken. Roligt roligt!

Annars vet jag inte, väntar även på att diskmaskinen ska bli klar. Åh vad jag älskar att ha diskmaskin! Tillräckligt mycket att diska ändå anser jag.

 

 


Bröst

"Om jag var ett bröst så skulle du vara det andra bröstet. Jag hade varit så ensam och märklig utan dig. Lite hängig och märklig, speciellt märklig, där i mitten helt ensam." kärleksförklaring från Lotti så här på kvällskvisten ^^


Yaaay!

Invägning idag, jag är nöjd! Mycket nöjd. Meeen vi får väl se om det håller i sig till nästa vecka ^^ Ett powerpass idag i alla fall, med Angelica istället för Peter. Hon var riktigt peppande även på Power, inte bara på Bodypump. Så lite go träning blev det! Nästa vecka blir det träning med Peter igen!

Imorgon kommer mamma ner och vårshoppar lite i götet, trevligt värre. Får se vad det blir för något mer skoj påhitt, inte mycket planerat mer än just shopping.

Nu är jag trött och snart får det nog bli lite sängdags för mig, vore skönt i alla fall!

Ännu en t-rex


Haaallelujah


Jag mötte upp Lotti vid backaplan när hon kom från jobbet. Ett besök på Systembolaget var tanken. Men det blev även en sallad på Paprika, gott!


På vägen hem hände det något underbart. Men för att ni ska förstå så måste jag berätta en sak. Vi har lekt en lek det senaste halvåret som går ut på att man ska hitta registreringsskyltar. Man börjar med 001, vilket vi hittade för ett halvår sedan, därefter ska man hitta 002 och sedan fortsätter det. Och här har vi försökt hitta 002 lite för länge utan succé. Men idag, påväg hem, äntligen hittade vi den!!! Så nu ska vi spendera ett halvår med att leta efter 003.... spännande va? xD

 

 


Det ser mörkt utEn t-rex kan inte sätta på sig en hatt, och solen har inte gått upp ännu. Därav mörkt. Annars är det rätt ljust, jag är pigg (varför jag nu är det när jag vaknade 05.45) och positiv till denna dag! Jag ska sitta och leka lite mer arbetsprover, får se vad jag kan komma lyckas få fram. Sedan vill jag ha en massa positiva jobbsamtal, ska det vara för mycket att begära?! Och om jag nu inte lyckas hålla mig positiv hela dagen så kan jag alltid tänka på en t-rex som försöker få på sig en hatt... då blir allt mycket muntrare!

RSS 2.0