Att vara i Vara

Jupp, här sitter jag i ett hyffsat soligt Vara och väntar på bättre tider. Jag ska på intervju igen serru, och det kommer gå lika bra som vanligt. Eller nej förresten, det kommer gå bättre för jag ska få jobbet. Eller så får jag det andra jobbet... hmm svårt att veta. Jobb ska jag få i alla fall!

Vad har jag att säga om Vara då? Inte mycket egentligen, men de har grisar på torget. Visserligen statygrisar men ändå grisar... tänkte lägga in en bild här och visa er men fånen klagar på brist på wifi och vägrar publicera bilden. Sadface.

Annars så var lördagen i alla fall trevlig, och igår spenderades en stor del av dagen i en stol på balkongen. Och resten av dagen spenderades med Att spela Zelda. Helt vanlig seg söndag.

Förresten så måste jag nog snart byta skal till min kära mobil. Kissie har ju skaffat ett likadant (copycat!!!) så nu är det ju inte coolt längre... men också för att mitt börjar gå sönder i kanterna. Hela Sverige kommer ju ändå skaffa ett nu för att vara som Kissie. Men kom ihåg: I had it before it was cool! Haha!

Ps. En unge rider på en av grisarna...


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag undrar bara en sak...Varför red inte DU på grisarna?!

2012-03-26 @ 16:49:01
Postat av: Malena

Jag tänkte att det kanske verkar oproffessionellt när jag skulle på intervju i byggnaden bredvid...jag kanske hade fel?! :O

2012-03-26 @ 17:11:57
URL: http://malena1987.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag hade lätt anställt dej om jag såg dej rida på grisar!

2012-03-26 @ 17:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0