Functional Moves

Först och främst. Varför har canal digital en kanal som heter "Canal+ Fotboll" när det inte visas fotboll på den? Tycker väl att det endast ska visas fotboll på en kanal som heter just fotboll... men inte då. Se bara:


Spännande.

Sedan har vi det där med functional moves också. Det stod på träningsschemat idag tillsammans med den vanliga onsdagszumban. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av functional moves. Det var betydligt jobbigare än vad jag hade föreställt mig. Speciellt med mjölksyreben. Mycket användning av benmusklerna, upp på stepbrädan, ner i utfall, upp, ner, upp, ner... och så fortsatte det. Det är nog ett fruktansvärt bra träningspass, men det var så otroligt omotiverande musik och instruktörerna var inte mycket mer motiverande. Så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta pass. Med lite mer peppande musik, kanske någonting som man kan sjunga med i, och lite mer peppande instruktörer så kanske... för träningen är det inget fel på, den var mycket jobbig.

Så var det med den saken. Nu blir det snart sängen så man får vila upp sig inför morgondagen och allt vad den har att erbjuda mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0