Hög på koffein?

Jag kommer till koffeindelen snart. Först och främst ska jag berätta kort om gårdagens träning (det hör till koffeinstoryn). Vi trodde att vi skulle köra dansaerobic med Linda, men sp blev det inte. Istället stod det att vi skulle ha en instruktör med namn Hector L. Typ Hanibal Lector. Hector levde inte upp till mina förväntningar riktigt, men han kunde ju dansa i alla fall. Det är mer än vad jag kan, speciellt när det gäller latinamerikanska rytmer där jag bör ha höftrörelserna som inte finns hos mig. Men svettig blev jag och det var ett bra pass.

Nu till det här med koffein. Innan passet igår så fick vi en varsin liten koffeindryck. En dryck som tydligen ska öka förbränningen och prestationen. Det vet jag inte om den gjorde men vi kan säga det i alla fall. Nu var det ju dock så att jag var lite för pigg på kvällen sen när jag skulle sova. Självklart skyller jag allt på denna dryck (även om det troligtvis var något helt annat)!

Jag somnade väl tillslut vid två halv tre, efter två timmars vändande och vridande. Inte likt mig som i vanliga fall brukar göra en såg-kudden-somnade-direkt. Och till råga på allt så vaknade jag vid sju (ungefär när Lotti gick hemifrån) och var pigg som en mört. Märkligt. Nu är jag inte fullt lika pigg längre efter att ha stirrat på en skärm full av kod hela morgonen och förmiddagen. Mer koffein kanske?

Jag kommer nog sova gott ikväll åtminstone! Hoppas jag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0