Meow

Idag var då en riktigt seg morgon, jag har inte riktigt kommit igång än. Har varit uppe ett bra tag men inte haft någon ork till någonting. Men så hörde jag ett "meow" utifrån balkongen och skuttade ut. Grannens katt satt ute och spanade på hans balkong, så söt så. Så nu är jag lite piggare efter att ha stått och meowat med katten en stund.

Blir nog en dusch relativt snart, för att förbereda lite inför intervju. Jodå, jag har en intervju idag också. Jag ska bli intervjuad av Line (bland annat) vilket kommer vara lite märkligt. Sitta där och vara proffessionell och svara på frågor... jaja det går nog alldeles utmärkt.

Och efter intervjun blir det träning, dock ingen dansaerobic som det brukar vara på tisdagar. Nej idag har de satt in Afrodans istället, ska bli grymt roligt. Hoppas det kommer in på schemat i sommar eller höst! Men jag kanske inte ska säga för mycket innan jag har provat det på detta gym? Men afro har varit roligt förr i alla fall.

Nu är det någon som leker (eller ja, jobbar kanske) med en grästrimmer/motorsåg/har-inte-orkat-kolla-vad-det-är-men-det-låter-mycket-maskin. Det var den lugna morgonen med kattmjau det, fast jag vet inte om det räknas som morgon längre när jag tänker efter. Bäst jag tar en dusch så jag har det gjort, annars kanske det blir stressigt i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0