Reality

Tillbaka till verkligheten. Hade jag kunnat säga om jag hade haft jobb, men det har jag ju inte. Så idag är ungefär som igår, fast utan Lotti (och Zelda för det får jag inte spela utan henne). Folk snackar om snö lite här och var i Sverige, det har jag inte märkt av någonting alls faktiskt. Här är det strålande sol och värme (och här sitter jag inne vid datorn), visserligen blåser det en del (självklart därför jag inte är ute i solen) så det kanske inte är så varmt ändå.

Jag sitter för tillfället och försöker lära mig lite mer kring... nej vi glömmer det, det är inte jättemånga av mina läsare som kan programmering och allt därkring. Så vi säger att jag försöker lära mig mer programmering... det duger.

Helgen var åtminstone trevlig! Kanske (inte ens kanske) på tok för mycket alkohol och kalorier för den där lilla detaljen att jag ska gå ner i vikt. Men man måste ju få ha roligt också! Jag kör stenhårt på träning denna vecka och håller humöret uppe ändå. När det gäller golfandet så visade det sig att jag är betydligt bättre på att träffa bollen när jag har druckit alkohol än när jag är nykter. Måste ha varit därför vi vann... för jag bidrog ju sååå mycket till den vinsten menar jag! Speciellt när jag slår slag som hamnar ungefär så här:Vi spelade då på en golfsimulator inomhus, och jag drogs mycket till enstaka buskar och träd av någon anledning. Men det var ju inget som inte min lagkamrat kunde fixa... han var ju tvungen att få en liten utmaning också. Jag var inte den enda som gav min lagkamrat utmaningar i alla fall. Hur som helst så hade jag roligt med mitt golfande, även om jag inte har fått till det där gunget och alla vinklar hit och dit. Min kropp och min hjärna samarbetar inte alltid så bra... kroppen gör inte alltid som huvudet vill. Men det har vi ju märkt förut, det gäller inte bara golf...

Nu ska jag ladda inför ett pass på gymmet, bodypump på schemat idag. Men det blir nog en del crosstrainer eller något liknande också för Lotti skulle nog sluta lite tidigare och då drar vi självklart dit på en gång för att känna oss duktiga. Ny release på pumpen idag förresten (dvs nya låtar och övningar), jag är pepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0