Typiskt


Detta är jag just nu. Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen och vad jag ska göra med mig själv. Varför? Jo för att jag måste välja, jag hatar val. Speciellt dessa val. Hade varit mycket enklare om folk valde åt mig, men det går inte serru för jag måste välja själv. Typiskt.

Vad är det då jag ska välja mellan? Jo, två jobb... här har jag suttit i över ett halvår (eller ja, egentligen nästan ett år) utan att få ett jobb, och när jag väl får ett så ska jag få ett till bara för att göra livet så surt som möjligt för mig. Hade varit överlycklig just nu om jag bara hade fått ett jobb. Nu blandas lyckan med förvirring och irritation för att jag inte vet vilket jobb jag ska välja. Jättesvårt är det. Men jag försöker först och främst att bara tänka på vad det är för arbetsuppgifter och vilket som passar mig bäst. Lön och andra faktorer är inte fullt lika viktigt just nu faktiskt. All lön är exempelvis mer än vad jag har nu... alltid bra!

Så nu har jag en tuff dag framför mig där jag ska överväga saker hit och dit. Sedan är det möte med det ena företaget i eftermiddag för diskussion och grejer. Önska mig lycka till! Jag kommer behöva det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0