Morgonen

Godmorgon godmorgon. Här sitter jag på jobbet och väntar på att datorn ska vakna. Bussen var försenad i morse så den valde att inte gå alls. Kul. Men det är ju egentligen ingen big deal för bussen efter gick fem minuter senare, men lite irriterande var det att stå ute i regnet och vänta.

Väl på bussen var det en kärring (ja, kärring) som satte sig på min väska. Eller ja, jag hann nästan dra undan den så hon träffade inte så bra. Men hade jag inte dragit undan den så hade hon satt sig pladask på den. Tur jag hann se henne, jag satt ju och kolla ut genom fönstret annars. Dumma henne och tur för henne att jag inte hade något direkt ömtåligt i väskan. Värt att tillägga är att det var en träningsbag och inte någon liten väska som var svår att upptäcka. /bitter och arg

Men jag blev på lite bättre humör när jag fick se en jättesöt (jättesnygg och jättesugen enligt autocorrect...det går bra nu) fiskmås som lekte med en pinne. Vet inte vad den försökte göra med pinnen men pinnen ville ligga på fiskmåsens rygg vilket inte var helt populärt. Tihi.

Nu jobba. Sedan träna. Sist sova!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Här läser man din blogg på morgonen, vid 8 tiden någon gång och ser att datorn håller på att starta. Men sen kollar men efter lunch också, och datorn håller fortfarande på att starta?! Det är konstigt att du får något jobb gjort alls på det där stället.

2012-05-11 @ 12:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0