Nepp

Det där gick inte alls faktiskt. Att sitta under lysrören och höra alla diskutera. Nej här blir det nej, bestämt nej. Så jag åkte hem och jobbar hemifrån resten av dagen istället. Hoppas huvudvärken släpper snart för jag pallar inte detta! Jag ska proppa mig full med vitaminer och annat som tydligen är bra för mig. För imorgon ÄR huvudvärken borta, så det så! Jag ska hålla i ett möte, jobba hela dagen och sedan åka ner till Halmstad för fest! Så huvudvärk är som ni förstår inte ett alternativ.

Mycket märkliga barn har jag träffat på idag. Först en liten flicka som såg ut att vara hämtad direkt från The Ring som satt och stirrade argt på mig. Sedan en pojke som också stirrade argt på mig av någon anledning, kunde också ha varit tagen ur en skräckfilm med sitta stora huvud och lockiga hår. Men den värsta var ändå nu på bussen på vägen hem. En unge som drog tag i min arm, stirrade lite väl närgånget på mig och viskade "hej". Jätteläskigt, tur jag skulle gå av bussen så jag inte behöde vara obekväm allt för länge.

Nu ska jag fixa mig något att äta och sedan blir det jobb jobb jobb resten av dagen. Sitter här i mörkret när solen lyser fint ute, lite bittert men vad gör man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0