Tisdag? Nej just ja, inte tisdag

Kortveckor gör mig förvirrad, mer än vanligt då menar jag. Ingen koll på dagarna alls, men nu har jag lärt mig att det är torsdag idag och fredag imorgon. Vilket innebär att jag efter jobbet imorgon tar tåget upp mot Dalarna. Ja ni läste rätt, TÅG. Vet inte hur det här ska gå till, men tydligen ska det gå ganska snabbt och smärtfritt. Meeen det är ju SJ så jag vet inte hur smärtfritt det blir egentligen, det återstår att se.

Just nu håller jag på att konvertera alla bilderna från japan, eller ja det är väl egentligen datorn som gör det. Och det har den jobbat med de senaste två timmarna... tar tid. Bara 83 bilder kvar nu dock! Hoppas inte datorn ger upp innan dess, det hade varit jobbigt... men den har gett upp några ggr pga överhettning så jag är lite orolig. Hjälper tydligen inte att blåsa på den, det har jag testat. Ska sätta mig och rensa den vid tillfälle och se om den kanske behöver jobba lite mindre, dvs inte anstränga sig så hårt och kanske inte behöva fläkten lika mycket. Har fortfarande hoppet kvar.

Imorgon börjar allvaret på riktigt, eller egentligen bara halvt. Ska presentera mig för vår kund och ta reda på praktikaliteter och grejer. Blir nog bra! Jobb, jobb, jobb... kommer bli mycket jobb framöver.

Goder natten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0