Trivsamt

En trivsam kväll. Mat och hockey (ja, hockey) med Bea och Fredrik hemma i Tuve. Vår tvättkorg fick oväntat (och ganske otrivsamt) besök av ett kattskrälle, men ja det är smällar man får ta.

Imorgon lämnar flygan mig för helgen *snyft* Får väl se vad jag roar mig med hela långa helgen. Tänkte att jag skulle undersöka huruvida det var något roligt på tv som jag inte "får" se när Lotti är hemma (dvs motorsport eller sport i allmänt). Kanal 10 visar "Race" på söndag... spännande. Jag undrar bara vilken motorsport det gäller, men det var tydligen ingen viktig information enligt tv.nu... mer spänning så här kanske?


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vet du att jag går in minst tre gånger om dagen på din blogg av rent misstag? Du delar nämligen de två första bokstäverna med ordet "mail" och jag är lite för snabb att trycka på enter ibland och hamnar här. Helt okej när du uppdaterar duktigt, tråkigare dagar då det är färre uppdateringar. Visst händer det minst lika mycket åt andra hållet också, att jag förväntar mej att se ditt vackra ansikte gömt bakom en kamera men bara ser en bunt digitala brev. Nog om detta.Jag tror det är hästrace!

2012-05-18 @ 01:01:43
Postat av: Malena

Hästrace eller delfinrace tror jag på

2012-05-18 @ 12:35:12
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0