Utomhusjobb

Det är dagar som denna man önskar att man inte hade utbildat sig inom IT. Tänk att få gå runt och sopa gatorna i detta väder... vad brun jag hade blivit! Men nejdå, här ska man sitta framför en dator hela dagarna och då förblir man kritvit. Fick visserligen två timmars jobb hemma på balkongen idag, men solen är inte kvar här så det ger nog inte mycket färg inte. Visst visst skugga är också bra, men nej det funkar inte för att få färg på mina kritvita ben.

Men å andra sidan ska jag ju sitta inne framför en dator resten av året också så vad ska jag med färg till?

Mötet idag gick som planerat, jag kunde svara på frågan... sedan kom det en miljon frågor till som inte hade något svar men det var väl en helt annan femma. Nu inväntar jag svar på mail som jag hoppas få inom den närmaste framtiden, men vad är oddsen för det när klockan är runt 23 i Japan just nu. Hur som helst, det har varit en trivsam dag.

Trivsammare blir det ikväll också, med två timmars svettigt gympass, afrodans och bodypump. Efter det blir det bums hem, fixa mat och kolla på eurovision.

Jag hade tänkt ta en bild på hur gött jag har det här på balkongen, men så blir det inte. Kunde välja att ta kort på endbart blå himmel (inte så spännande), ett balkongräcke (visar mig snarare som instängd än hur gött jag har det), mina tjocka kritvita håriga ben (inte alls trivsamt, säger sig självt) eller på datorskärmen (men eftersom det är classified information så var det egentligen inte alls en möjlighet), mina miljoner dubbelhakor och ett skräckslaget ansikte gömt bakom dem (...), eller en kombination av alla dessa vilket hade blivit en helt förskräcklig bild. Så ni får klara er utan bild och föreställa er hur trivsamt det är här!

Jobba vidare nu då!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag hade vartit väldigt glad över en bild på dina "miljoner dubbelhakor och ett skräckslaget ansikte gömt bakom dem", mest för att jag inte tror att du har miljoner dubbelhakor. Det skräckslagna ansiktet kanske du har dock :P

2012-05-22 @ 17:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0