Sista dagen

Fredag! Det innebär att det snart är över, helg snart och allt ska firas! Vin imorgon, med självaste Sandra och Angelica. Inte fy skam det inte!

Är på bussen mot jobbet nu, såklart var jag tvungen att dra mig lite för länge i sängen i morse. Stress! Tänkte ju inte när klockan ringde att jag var tvungen att fixa mig så jag är respektabel nog för arbetsintervju efter jobbet. Så nu vet jag egentligen inte alls hur jag ser ut, blev något märkligt ihophaffsat men säkert bra ändå. Kommer ändå se sliten ut efter jobbet.

Jobbet kommer bli en stressade det med då Line drar till USA resten av året och lite till... mycket som måste fixas och tas reda på innan 14 då jag drar från jobbet! Gaah stressen. Dryg dag. Ska bli gott med vin ikväll! Ska ha vin om jag så ska behöva dricka det själv! Kommer behöva det efter idag!

Jag kanske borde överväga haklapp på lunchen... så jag inte spiller på mig för jag har inga möjligheter att byta kläder innan intervjun. Om jag nu får någon lunch...


Fel bil?

Vi var på Ikea igår, mycket trevligt. En lite märklig situation inträffade dock när vi skulle därifrån. Hade satt oss i bilen och jag tittar upp, där mittemot oss står en exakt likadan bil med exakt samma registreringsnummer sånär som på att de hade slagit runt 9an till en 6a. Det tog pinsamt lång tid innan jag insåg att jag inte satt i fel bil. Paniken över hur jag kunde hoppa in i fel bil hann nästan dyka upp... men bara nästan...


Smörj

Smörj, där har vi ett fult ord till. Mina hörlurar har förresten fått smörj. Inte med mening dock. De är kladdiga. Vågar bara använda den ena för gummit sitter så löst på den andra tack vare vad det nu är som har läckt. Kul.

Men nu kommer min andra buss, betydligt trivsammare för det är kallt ute.


Måndagspump och måndagsvin

Ny tradition? Ja man vet aldrig! Pump och vin var i alla fall vad det blev idag, inte samtidigt dock. Men gött var det, både pump och vin. Tror dock att Gith ville jävlas lite med mig på pumpen, det var det eller så hade hon glömt namnet på resterande deltagare. Men det var gött, då tog jag i extra mycket! Känns i röven nu, redan, så det här kan ju bli spännande framöver, dvs imorgon kväll när musklerna brukar kännas som mest.

Nu bli det till att sova!


Det var bättre förr

Vi har fått ny server på jobbet. Den funkar jättebra. Jag kommer inte åt någonting som jag behöver för att vara produktiv. Har gjort jobb som jag egentligen inte ska göra. Tröttnade. Gick hem tidigare. Fyra dagar kvar!

Bodypump. Tre timmar kvar. Oväntat pepp!


Paus från verkligheten

Jag har ju inte bloggat sedan i fredags, inte bra. Kan börja med att berätta att osten har hittar hem. Efter en tråkig frukost och en tacos-lunch utan ost fick jag nog, så nu är den hemma och halvt uppäten.

Resten av helgen har vi haft mamma på besök. Blivit en hel del shopping och lite vin, ovanligt lite vin faktiskt. Mycket trevligt ändå (trots lite vin). Första julklapparna är inhandlade så nu är det bara resten kvar. En månad på mig att fixa allt, men det är ju mer än det brukar så det ska nog ordna upp sig i år också.

Nu är jag dock väldigt trött och funderar på om det är okej att sova kl 21... hade varit skönt. Man kan ju alltid lägga sig i sängen och spela lite på telefonen, det måste vara okej. Imorgon blir det jobb igen ja...


I påsen finns det ost

Jaha. Igår köpte jag en ost. Ville nämligen inte ha en sådan torftig macka som jag fick igår morse. Osten ligger i Williams kylskåp... där gör den verkligen nytta... så det blev en torftig frukost idag också muntert nog. Förhoppningsvis kommer jag ihåg att hämta den i eftermiddag för annars blir det torftiga mackor hela helgen. Nej det vill varken jag, Lotti eller mamma ha gissar jag, så det blir till att hämta hem osten idag!

Om jag precis skrev ett blogginlägg om ost? Jupp! Samtidigt som jag precis nös mig till en tillfällig nackspärr... inte jätteskönt vill jag lova.


Framförhållning

Jag blir så förbannat trött på bristen på framförhållning på detta företag just nu. Precis när jag ska gå får jag ett mail om att ALLA måste sitta ner och fixa det ena och det andra innan helgen för då ska det ske uppdateringar. Meeen om man är ledig imorgon då, vad gör man då? Jo man får stanna kvar en timme extra och fixa med detta... som man egentligen inte bör göra innan backupen i natt men vad har jag för val egentligen. Så nu är jag bitter.

Det ändrar jag på genom att spöa William i rally på PS3, så det så! Förlorar jag så börjar jag nog gråta. Eller inte, men det är inte okej att förlora! Hmpf! Snaart klar, snart får jag gå härifrån för helgen. Snart.

Var bara tvungen att skriva av min frustration lite. Tack.

Plötsligt händer det

Torsdag, jag missade bytet och står nu och väntar på nästa, bara tio minuter kvar nu. Kallt! Regnar gör degen också men det finns åtminstone tak på busskuren. Blev dock ingen promenad till nästa hållplats idag pga regnet. Tråkigt har jag också, därav detta inlägg.

Träning och invägning igår, förvånansvärt bra resultat faktiskt. Nu börjar det hända grejer! Är 0,05kg från första delmålet! Att det delmålet bara är 1,5-2kg minus behöver vi inte tänka på. Det tog drygt ett år men nu har kroppen äntligen fattat och det var väl på tiden! Nu kör vi! Vad jag gör för skillnad mot det senaste året är ett mysterium men vad gör väl det när jag får resultat. Anledningen var inte så noga. Bara att fortsätta så här nu!

Sista jobbdagen denna vecka nu då! Börjar bra med att jag missade bussen ja, men den kanske blir bättre. Positiva tankar, inte många dagar kvar nu.


Mitt-i-veckan-trött

Trött trött och åter trött. Det är vad jag har att säga idag. Mörkt, grått och trist men det är väl typiskt novemberväder. Nu har jag en dag kvar till helg! Hur mycket helg det nu är med arbetsintervju och grejer men det är i alla fall lite ombyte-förnöjer-känsla. Men jobb imorgon först, en dag av möten. Troligtvis längre möten än beräknat med tanke på agendan. Lunch, vad är det? Varför inte ha möten över lunchen, för det är ju roligt. Ironin flödar. Men det är framtids-malenas problem!

Dagens goda gärning har jag utfört också. Fick hjälpa en tant som hade trasslat in rollatorn på bussen när hon skulle gå av. Duktiga jag fixade biffen. Såklart!

Nu ska jag vila och samla kraft för ett gött träningspass på gymmet. Beach 2070 here we come!


Vad är väl en bal på slottet

Nu har jag suttit på kontoret och lyssnat på borrningar hela dagen. Efter lunchpromenaden, när man kände hur lugnt det kunde vara, så gav jag upp. Är nu på väg hem för att sitta där resten av dagen. Skönt man kan jobba hemifrån dagar som denna. Tydligen pågår det ventilationsarbete idag, men det har vi inte fått någon information om. Förvånar mig visserligen inte men hade varit trevligt att få veta att de ska borra precis vid mitt skrivbord.


Det var den helgen det

Har hunnit med fika, inventering och vin. Det är nog allt. Nu har jag tänkt käka frukost och duscha. Sedan står det inte på förns jag måste åka igen. Tågresa mot Göteborg är det som gäller, får dock skjuts en bit vilket känns skönt för då slipper jag tåget en bit i alla fall.

Fika igår var mycket trivsamt, blev glatt överraskad när även Linn gjorde oss sällskap. Tråkigt när man bor så långt bort, blir inte av att man träffas så ofta tyvärr. Men igår blev det i alla fall en fika, det var på tiden! Sedan typ sex timmars inventering på Apoteket. Kände mig lite småvilse när de hade bytt utseende på var och varannan förpackning. Men annars gick det bra!

Nej om man skulle gå upp ur sängen och käka lite frukost kanske.


Kunde inte låta bli

Jag gick ut i garaget för att leta fram bilnyckeln som jag hade fått förklarat för mig att den låg där. Där ute hittade jag min lilla älskling, min kart då alltså, och jag kunde ju bara inte låta bli att pilla lite på den. Så nu har jag oljiga fingrar som avslöjar precis vad jag har gjort. Så kan det gå. Får be om ursäkt för svarta fingrar till den som stör sig på det.


En lördag i Ludvika

Gött med sovmorgon idag ska ni veta. Även om jag vaknade varje timme och funderade på att gå upp, men nej det var för skönt att ligga kvar i sängen. Nu ska jag sätta mig i lilla turbobilen och åka in till stan är det tänkt. Ska träffa bästaste Marre och bästaste Emma. Bästaste Sofy saknas tyvärr. Men vi får försöka ha trevligt ändå även om det blir svårt hihi.

Sedan blir det inventeringsjobb bland pillerburkarna. Men då ljuger ju rubriken på detta inlägg kom jag på nu. Inventeringen är ju faktiskt i Smedjebacken. Men nu får det stå kvar där för annars blir ju denna text märklig...

Fick mitt vin igår i alla fall, mycket gott!


Varför åker jag tåg egentligen?

Jag gillar inte att åka tåg, inte alls faktiskt. Varför gör jag det? Mest för att slippa ta ledigt och förlora en massa pengar. Nu kan jag ju jobba samtidigt som jag åker norrut. Men ja, det är inte trivsamt alls faktiskt. Och hur bra går det att jobba med hemlighetsstämplat material utan att folk ser när man åker tåg? Får göra lite mindre hemliga saker som folk inte bryr sig i att titta på helt enkelt.

På väg hem till Ludvika är jag i alla fall, förväntar mig vin ikväll. Imorgon blir det att träffa Marre (än så länge vet jag inte om det blir fler eller inte) på stan innan jag ska räkna pillerburkar på apoteket. Hur lång tid pillerräkningen tar är oklart men jag förväntar mig vin efter det också. Sedan blir det en tågfärd mot göteborg på söndag igen. Långa helger man har nu för tiden... not.

Jag ställer mig även mycket frågande till varför jag inte tog med mig kameran. Egentligen vet jag ju varför, den är tung att släpa på. Men efter en kort men trevlig konversation med Nicole är jag fruktansvärt sugen på att fotografera en massa. Vad spelar egentligen ingen roll, mest att jag känner för att göra något med kameran. Men så blev det inte. Får se om jag får göra det någon dag nästa vecka kanske eller om jag ska behöva vänta ända tills Berlin. I Berlin blir det i alla fall en massa bilder tagna, det kan jag lova er.

Angelica tror (eller hoppas åtminstone) för övrigt att jag sitter på fel tåg, för det hade hon tyckt var roligt. Mindre roligt för mig men jag hade nog kunnat skratta åt det också tills jag inser att jag inte kommer ta mig hem. Men så illa ska det nog inte behöva vara för det står Falun på tåget så det känns betryggande.

Fel av mig...

Traditionellt tisdagsvin finns inte, torsdagsvin däremot. Det är visst torsdag idag, bra koll.


Krav på rubrik

Torsdagens arbetsdag är över, mycket skönt. Har haft ont i huvudet sen jag vaknade så inte varit den roligaste dagen kanske. Men det råder vi bot på genom ett glas vin eller två. Det traditionella tisdagsvinet fixar det mesta. Fast det bör inte bli för mycket av det goda för då har jag nog ont i huvudet av den anledningen istället.

Imorgon ska jag arbeta på ett tåg... då vill vi inte ha ont i huvudet inte. Hemfärd är det som gäller. Fika (eller annat trevligt) för den som vill på lördag förmiddag. Emma kanske? Resten av lördagen ska jag nämligen spendera med att räkna pillerburkar på Apoteket.

Huvudet är redan bättre, och än så länge har jag bara tänkt tanken att jag ska dricka vin. Se så bra det här går! Kan även bero på att jag har lämnat kontoret, instängt och ljust som det är där.


Till tomten


Disträ

Hur kommer det sig att jag alltid glömmer min egen träningsväska när jag ska komma ihåg Lottis grejer? Jag tar med alla hennes grejer och sedan är jag tvungen att gå upp igen för att jag glömde mina egna grejer... varje gång! Irriterande.


Mitten på veckan

Tredje morgonen avklarad denna vecka, två kvar. Men jag känner mig inte fullt lika trött idag som jag gjorde måndag och tisdag. Risken finns ju dock att jag hinner bli trött innan dagen är slut. Träningsvärken från helvetet har jag också, kan knappt sätta mig på en stol. Kanske borde ha sänkt lite på pumpen om jag hade varit smart. Hade ju ändå vilat från pumpen ett tag av ofrivilliga skäl. Men så smart var jag inte, klarade ju ändå av de vikterna jag hade så varför sänka. Får väl stå ut med träningsvärken ett tag. Kvällens träning kanske får bort lite av den.

Okej, nu är jag trött...


KKK

Netflix, det är bra grejer det. Men de har uppenbarligen inte dokumentären om Ku Klux Klan ännu... söker man på det får man upp "Rasmus Nalle" som förslag. Bra jobbat Netflix. Jag undrar vad kopplingen är?

Sex veckor kvar

Det var den måndagen det. Trött och seg, höll på att somna ståendes ett tag men det gick över när jag kom hem tror jag. Nu laddar jag för bodypump, om det nu blir någonting idag för Lotti har inte hört av sig så jag har ingen aning om hon är påväg hem eller inte. Men en liten stund till har hon på sig, annars får det väl bli annan träning. Träna ska jag då göra, det är en sak som är säker.

Fyra dagar kvar på denna vecka. Sex jobbveckor kvar, sex veckor kvar till jul. Man kanske borde köpa julklappar snart? Starta paniken! Fast inte riktigt än, ingen panik ännu.


Utvilad nu då?

Nej jag skulle inte tro det va. Blev en lång natt med lite sömn, men det var trevligt så vad gör väl det. Men jag ser inte fram emot att gå upp tidigt imorgon, det är en sak som är säker. Äta, duscha, sova. Det blir kvällen det. Nu vet ni att jag lever!


Precis som Jesus, fast tvärtom

Det är inte bara Jesus som har/hade lärjungar ska ni veta. Jag har haft mig en idag, och inte vem som helst heller. Visste att jag skulle ha en liten lärjunge men jag hade ju inte förväntat mig att det skulle vara min granne. Så blev lite förvånad när kollegan kommer för att presentera honom. Märklig situation men ingenting slår kollegans min när han förstår att jag har träffat nykomlingen förr. Oslagbart och fruktansvärt roligt.

Så idag har jag varit Jesus som ni förstår, fast tvärtom på något vis. Trevligt. Men nu är det helg så då får Jesus ta ledigt! Börjar med att sova.


Igår var igår, idag är en annan dag

Igår kände jag mig ungefär som bilden nedan, fast lite mer i stil med en månad kvar istället för fredag och torsdag. Men ja, idag är en annan dag och jag har fullt upp, men snart helg!


Snart så, snaaart är det helg

Det blev visst dåligt med bloggande igår men det har sina förklarliga skäl för jag var på afterwork. Vi gick ut, tog ett glas vin (okej, två glas vin) och deltog i ett pubquiz. Jag kan väl inte påstå att jag bidrog så mycket till quizet med frågor om bland annat fotboll, 60-tal och pulitzerpriset. Men roligt var det, och vi var i alla fall inte sämst.

Nu blir det en dag med jobb till för att sedan ta en välförtjänt helg. Med allt vad det innebär.


Rondellhundar

Det började med en rondellhund. Nu verkar sverige ha spårat ur. Har sett rondellrenar, rondellkor och idag en rondell T-Rex. Gillade T-Rex, den var söt. Men i Mjölby, där har vi något exotiskt, där har vi en rondellpotatis. Mycket spännande.

Det var det enda jag hade att säga om det. Tack och hej!

That awkward moment when...

... man går in på sin egen blogg för att se om den har uppdaterats. Det har den aldrig. Tänk vad förvånad jag hade blivit om den faktiskt har uppdaterats. Det hade varit lite oroväckande eftersom det bara är jag som har lösenordet till den (vad jag vet).

Linköpingsresan gick finfint, lite kräv att åka hem i mörker och spöregn men det gick ju bra det med. Intervjun gick wonderful, inga problem alls. Jag är underbar och älskad av alla, såklart. Nu återstår en väntan på besked och sedan får vi se hur vi går vidare eller inte. Det är framtida problem det där.

Nu ikväll har vi tittat på en väldigt spännande dokumentär om jordens undergång hur den kommer att ske. Spännande i den bemärkelsen att det var väldigt märkliga teorier. Som exempelvis att hela mänskligheten skulle dö om det blev -15 grader på jorden. Sätt på dig en jacka kanske?

Mitt-i-veckan-helg

Idag har jag en ledig dag, fast det blir inte mycket till ledighet då jag ska åka till Linköping och tillbaka. Men ja varför inte. Det är i alla fall lite miljöombyte. Fast i och för sig satt jag i en bil större delen av gårdagen också... jaja jag är ledig i alla fall. Så, fram och tillbaka till Linköping över dagen, träning ikväll och sedan sova. Det är min dag det.

Imorgon kväll blir det afterwork med några från jobbet, quiz och grejer, det kan bli trivsamt. På fredag blir nog också en trivsam dag och lördag får vi se hur det blir med men den bör bli trivsam den också.

Snart helg! Peppa dåå! Två jobbdagar kvar bara, bestående av möten gissar jag. Nej nu är det hög tid för mig att göra mig redo att åka mot nordöst (mest öst) och linköping.

Se där ja

Tisdag, vad har denna dag att erbjuda tro? Ska troligtvis, om det blir som planerat, sitta i en testbil större delen av dagen. Kan ju vara spännande. Det är ju åtminstone inte några japanska excelldokument då.

Annars då? Jo tack det är bra. Ehm, jag är trött och sängen var alldeles för skön idag. Detta bidrog till att mitt hår står åt alla håll men det gör tydligen ingenting...


Nu blir det trubbel

Här är man pepp på att få köra Bodypump och då får Lottis tåg för sig att fastna... det bidde inget bodypump idag inte. Vi får väl köra annan träning då helt enkelt, funkar det med men lite tråkigt är det allt.

Peppa för crosstrainern!


Trassel

Det var den helgen det, dags att ta tag i en ny spännande vecka. Får se vad den har att erbjuda oss. Min första plan är åtminstone att äntligen få börja träna igen. Nu har jag tagit det lugnt i två extra veckor, ja en och en halv åtminstone. Det måste räcka! Så, Bodypump ikväll till att börja med.

Gårdagen blev en rätt lugn dag. Sammanfattningsvis blev det Ikea, åka mini cooper och se på Iron Man. Helt klart godkänd söndag. Man behöver inte göra så mycket mer på en söndag.

Nu sitter jag här på jobbet och tittar på ett japanskt excelldokument, väldigt spännande. Eller? Men idag har jag i alla fall hörlurar så jag kan lyssna på musik om jag vill stänga allt annat ute för en stund. Av någon anledning så slarvade jag bort min andra hörlurar förra måndagen, onödigt. Har jag glömt fixa fram några nya hela veckan men i morse kom jag dock på det i tid (nästan i alla fall) så nu har jag mina japanska nintendo-hörlurar. Mys. De var dock en enda stor hög av trassel... hopplöst.


Big Zin

Vin är gott, därför drack vi vin igår. Hittade ett vin jag icke provat förut, alltid roligt. Big zin, kan inte bli annat än bra. Att det sedan kanske blev lite väl mycket är en helt annan femma. Gott var det. Idag kunde man ju ångra det dock. Har spenderar dagen i soffan med x antal filmer på Netflix. Eftersom vi inte har en fungerande fjärrkontroll så är det awesome med Netflix, som vi dessutom har gratis resten av året.

Nu har jag bäddat min säng med rena lakan och har myst ner mig i dem. Jag trivs! Sovdags!


Schitzofren

Jag är nöjd idag. Provade en klänning som jag inte har kunnat ha sedan typ 2010. Den har liksom varit för tajt över brösten. Jag kan ha den! Men samtidigt som jag är nöjd så är jag väldigt schitzofren för det betyder att mina bröst har blivit mindre. Tycker väl att min kropp ska förstå att det är magen och övriga problemoråden som ska bli mindre, inte brösten. Det är väl onödigt att de ska bli mindre! Men jag vet ju att det alltid är där det börjar så bara att vänta och se vad som händer i fortsättningen.

Någonting har i alla fall hänt och det får man väl vara glad för. Förhoppningsvis följer resten av kroppen med på den här banan. Ironiskt att jag märker att det har hänt saker när jag inte tränar... märkligt fenomen. Men min kropp har ju aldrig varit logisk förr så varför skulle den vara det nu?

Okej, fredagen börjar bra, får se hur den fortsätter.


Torsdagsvin

Det är ju ändå torsdag så då får man dricka vin och äta ost! :D


Precis som planerat... Not.

Jag sa ju igår att jag INTE skulle jobba över idag. Hur bra gick det tror ni? Nej precis, blev en timme övertid idag också. Men imorgon, DÅ ska jag sluta tidigt! Kan vi påstå nu i alla fall.

Nu är jag hungrig och inväntar Lotti som troligtvis sitter på ett tåg just nu. Ger mig fan på att hon sover. Nåja bara hon inte glömmer att hon ska hem så är jag nöjd.

Något mer? Nej troligtvis inte. Inte mer än att jag behöver shoppa, jag behöver kläder! Varmare kläder. Varmare kläder är dyrt... men jag får kanske gå med på det ändå för att inte frysa ihjäl. Tråkigt.


Inte min morgon

Jag har märkliga morgonrutiner, mest för att spara in tid. Jag gör liksom det viktigaste först, inte det mest logiska, ifall att jag inte skulle hinna allt. Dvs kläder hår och smink först. Inte jättesmart dagar som denna då jag väljer att spilla yoghurt i knät så man får byta om. Sagt och gjort, jag bytte kläder stressad som en åsna och borstade tänderna. Varför kunde jag inte ha gjort det innan jag bytte kläder? Spillde tandkräm istället... inte en lyckad morgon idag inte.

Men på något märkligt vis hann jag med en tidigare buss... som visserligen var försenad men ändå.


RSS 2.0