Varför åker jag tåg egentligen?

Jag gillar inte att åka tåg, inte alls faktiskt. Varför gör jag det? Mest för att slippa ta ledigt och förlora en massa pengar. Nu kan jag ju jobba samtidigt som jag åker norrut. Men ja, det är inte trivsamt alls faktiskt. Och hur bra går det att jobba med hemlighetsstämplat material utan att folk ser när man åker tåg? Får göra lite mindre hemliga saker som folk inte bryr sig i att titta på helt enkelt.

På väg hem till Ludvika är jag i alla fall, förväntar mig vin ikväll. Imorgon blir det att träffa Marre (än så länge vet jag inte om det blir fler eller inte) på stan innan jag ska räkna pillerburkar på apoteket. Hur lång tid pillerräkningen tar är oklart men jag förväntar mig vin efter det också. Sedan blir det en tågfärd mot göteborg på söndag igen. Långa helger man har nu för tiden... not.

Jag ställer mig även mycket frågande till varför jag inte tog med mig kameran. Egentligen vet jag ju varför, den är tung att släpa på. Men efter en kort men trevlig konversation med Nicole är jag fruktansvärt sugen på att fotografera en massa. Vad spelar egentligen ingen roll, mest att jag känner för att göra något med kameran. Men så blev det inte. Får se om jag får göra det någon dag nästa vecka kanske eller om jag ska behöva vänta ända tills Berlin. I Berlin blir det i alla fall en massa bilder tagna, det kan jag lova er.

Angelica tror (eller hoppas åtminstone) för övrigt att jag sitter på fel tåg, för det hade hon tyckt var roligt. Mindre roligt för mig men jag hade nog kunnat skratta åt det också tills jag inser att jag inte kommer ta mig hem. Men så illa ska det nog inte behöva vara för det står Falun på tåget så det känns betryggande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0