Hen

Jag har haft kontakt med en japan på jobbet ett tag som jag inte har vetat kön på. Vi har valt att kalla denna person för "hen". Har varit så gott som säkra på att det har varit en hon egentligen men idag förstördes vår verklighetsbild totalt. Jag fick alltså reda på av min kära kollega att det faktiskt är en han som jag har att göra med. Inte okej. Så vi har valt att tro att det är en liten "Carl-Astrid" som gömmer sig bakom mailen.

Det var nog det mest spännande som har hänt idag. Om vi inte räknar med att jag har fått reda på att det finns en sort papegoja som inte kan flyga men som glömmer bort det när den är stressad. Eller, att jag har fått reda på att det en gång i USA fanns en höna som överlevde utan huvud i 90 dagar. Huruvida detta är sant väljer jag att inte spekulera i, blir roligare så. Tror dock att lilla papegojan måste vara väldigt söt och disträ, ungefär som Lotti (mig behöver vi inte nämna i detta sammanhang).

Jag hade funderingar på att gå tidigt från jobbet idag, mest för att jag jobbade 10 timmar igår, så blev det inte. Istället jobbade jag över en timme för att det var lugnt och skönt på kontoret. Det var liksom lätt att få något gjort när det inte sitter 40 pers och pratar runt omkring en. Så nu har jag finfin övertid som jag kan ta ut en annan dag, perfekt. Men imorgon tänker jag inte jobba övertid, nu får det räcka!


Höstlov

Jag tror hela kontoret har tagit höstlov utan att berätta det för mig. Är helt ensam på nedervåningen. Rätt skönt men samtidigt tråkigt. Jag står mest här och ser förvirrad ut ändå skulle jag tro, kanske tur att ingen ser mig.

Mer snuvig har jag blivit igen /bitter. Men jag hoppas det är ett tillfälligt bakslag och att det går över omedelsbums. Jag tog mig en kaffe, kaffe är nog bra mot förkylningen. Jag glömde dock av mitt kaffe så nu är det kallt. Hann åtminstone dricka hälften, vackert så.

Oh jag ser någon. Som inte såg mig. Ensam igen.


Så mycket bättre

Det börjar likna något nu. Är inte alls lika förkyld längre, underbart. Märkte av idag att jag nog inte riktigt varit så pigg de senaste månaderna. Märkte att jag hade en väldig massa energi idag, trots att det var måndag. Känns skönt. Hoppas det håller i sig nu också. Tänkte träna idag med valde att hoppa över det för att inte riskera någonting nu när jag håller på att bli frisk.

Jag har inte fått en enda hostattack idag och snuvan är inte alls lika jobbig längre. Nästan så jag inte behöver börja med nässprayen igen. Det var väl på tiden! 3-4 veckors förkylning är inte okej någonstans!

Nu har vi även bokat nyårsresan, wonderful. Kommer bli awesome! Mindre awesome är det att vara pank efter hyran mm...


Jaha det där var ju muntert

Storm, spöregn och ingen frukost. Starten på en ny bra dag?

Lite bittert att man inte hade frukost hemma. Tänkte inte riktigt på det igår, i alla fall inte innan det var försent. Därför blev det en pressbyrån frukost idag, men det verkar som att det är många som äter frukost från pressbyrån. Det fanns två ynkliga mackor att välja på, en torr vit fralla med ost eller en torr platt fullkornsmacka med skinka. Det fick bli det sista alternativet men jag kan inte påstå att den var direkt god. Nåja. Frukost var det i alla fall.

Var dock mindre mysigt att det var storm just idag. Inte jätteroligt att vara ute mer än nödvändigt i detta väder. Borde vara nöjd nu när jag stänger in mig på kontoret resten av dagen?! Njae hade hellre legat hemma under täcket. Men man kan inte få allt.


Skönsång och tjöt

Back in götet nu, segt att helgen är så kort men det får man väl leva med. Imorgon blir det jobb i vanlig ordning. Men nu har jag fått order av Lotti att blogga medan hon duschar så det gör jag nu ja.

Efter 40 mils skriksjungande vet jag inte om jag kommer ha någon röst kvar imorgon. Men jag tror inte jag behöver den jättemycket imorgon så det gör väl inte så mycket.

Vi har annars ett riktigt i-landsproblem här hemma i Tuve. Vår fjärrkontroll till tv-kanalerna är trasig så vi kan inte kolla på tv längre. Dumt. Blir Netflix och play-kanalerna på ze internetz i veckan. Förhoppningsvis kan vi få en ny inom kort. Jag som egentligen aldrig har behov att titta på tv, nu har jag panik bara för att jag inte kan. Märklig.

Imorgon blir jag pank. Alla räkningar ska betalas och Berlin ska bokas! Men åtminstone andra halvan är ju roligt...!


Project accessories

Idag har jag gjort smycken. Fruktansvärt roligt! Blev ett halsband, ett armband och ett par örhängen. Mycket pill och beslutsångest men som sagt, roligt. Det blir fler gånger!

Imorgon ska det bära av söderut igen men det blir nog en lång dag innan dess att vi är framme och inne i vår vackra lägenhet. Dags att sova!


Fat

You're not fat, I love you just the way you are <3


Soon, very soon

Freeeedag! Och jag jobbar bara fram till lunch sedan har jag helg! Finfina planer inför helgen, vi ska göra smycken. Har stora förväntningar på mig själv men innerst inne vet jag nog ändå att det kommer se ut som om en treåring har gjort det. Men vad gör väl det så länge jag har roligt.

Såg förresten Batman igår, pinsamt långt efter alla andra. Men nu har man sett den i alla fall. Trivsam film om man räknar bort besvikelsen på Bane, inte alls nöjd med honom. Nu är det bara att invänta Robin och se vad han har att erbjuda i filmväg.

Varför gör min fot så förbannat ont? Den vanliga smärtan som jag har i den kan jag leva med, men detta är inte okej. Det började igår morse, kan inte komma på att jag har gjort något ovanligt med den så den borde inte vara värre. Äsch vi ignorerar det så går det över snart (jag kan alltid hoppas). För det går ju så bra med min förkylning menar jag...


Walking dead

Godmorgon världen. Min förkylning tar död på mig. Inte alls mysigt. Tyckte det var bättre i söndags men sedan blev det lite sämre under måndagen igen. Tror inte jag borde ha tränat i måndags men äsch då. Igår och i tisdags var det illa men det var nog mest för att jag inte fick ta nässpray längre. Den som uppfann nässprayen borde ha tänkt efter lite, gillar inte att vara igenkorkad i näsan och inte få göra någonting åt det. Men nu har jag stått ut med det och nu denna morgon så känns det lite bättre. Dags att bli helt frisk nu!

Ja, annars är det nog inte så mycket mer att förtälja. Ska kanske eventuellt till Köpenhamn nästa vecka, det får jag nog veta mer om idag om jag har tur. Sedan har vi ju nyårsplanerna också, de går framåt, bara bokningen kvar så har man något att se fram mot.

Men nu, jobbet.


Det handlar om teknik

Tekniknörd som man är så tänker jag prata om teknik. Fast inte den typ av teknik. Mer Bodypump teknik. För ett sådant pass har vi varit på ikväll. Gith och Angelica gick runt och petade på folk som inte hade rätt teknik i övningarna. Jag måste ha grym teknik för de petade aldrig på mig, mer än att de kommenterade mina knän som är allmänt märkliga. Känns som jag har dem i 90 grader (lätt överdrift) när de egentligen nästa är helt raka, men så är det väl när man har överrörliga leder kanske. Intalar mig själv det. Men ja, bra teknik verkar jag ha. Eller så hade bara resten sämre teknik så de inte hann komma till mig. Men jag gillar att tro att jag var duktig!

På tal om duktig så är jag riktigt nöjd med att Gith såg att jag gjorde samtliga armhävningar på tå för hennes skull. Har gjort det hela denna releasen men hon har aldrig fått se det. Tror hon var stolt. Fick i alla fall en klapp på ryggen som gjorde mig pepp.

Nu när man är tränad, nyduschad och täppt i näsan så är det hög tid att sova. Är ju trots allt ännu en jobbdag imorgon som man bör ta sig upp till.Höstligt

Det är kallt ute. Men nu kan man ju äntligen kolla på alla höstfärger. Inte lika fint när allt är regnigt och blött. Det här är första dagen på evigheter som det är torrt ute. Men då blev det kallt istället ja, typiskt.

Lunchpromenaden friskade i vilket fall upp, nu ska jag se till att äta också sedan ska det nog ordna upp sig lite.


Märkligt

Här tror man att det ska vara varmt ute idag då det varken regnar eller blåser för en gångs skull. Tänk så fel man kan ha. På något vis kändes åtta plusgrader utan regn och vind som 10 minusgrader. Märkligt.

Hur som helst på väg till jobbet, jag är inte pigg för fem öre men det här ska nog gå bra. Kan vi hoppas. Ska försöka låta bli att somna på bussen, blir så jobbigt när jag missar hållplatsen.


Pigg och glad

Öppen bar och lite mat är kanske inte bästa kombinationen. Men roligt var det. Spännande och intressanta föreläsningar var det också. Bra fredag helt enkelt!

Idag är jag inte helt pigg men med cola och godis så håller vi det i schack. Nu vet ni, och med ni menar jag mor, att jag lever efter gårdagen i alla fall.


Ack ack denna morgon

Här går man upp en halvtimme tidigare än vanligt bara för att man är kissnödig och snuvig. Ändå var jag på något märkligt vis sen till bussen så jag fick springa. Det skyller jag på mitt hår som stod åt alla håll i morse. I vanliga fall hade jag inte brytt mig men eftersom jag ska på företagsevent ikväll så kändes det som om man kunde vara lite respektabel åtminstone. Men med tanke på vädret så var det liksom ingen idé att göra något allt för seriöst, hade liksom ändå sett ut som det gör nu.

På grund av allt detta fick jag springa till bussenJag sprang, jag hann och svettig blev jag. Ändå kommer jag väl inte hinna med bytet så kommer få stå och vänta en 15-20 minuter på nästa, woho.


Kattkalas

Har haft en trivsam kväll hemma hos Mogge och Emma, och lilla Trassel. Så stor och tjock han har blivit, men fortfarande lika söt. God tacopaj bjöd han på också (eller om det mer var Mogge som fixade den), och efterrätt! Tror fat camp får börja nästa vecka istället... och då j*vlar! Får se till att bli frisk först bara. Lättare sagt än gjort. Men just nu är det mest en massa nysningar, har nyst som en galning hela dagen. Börjar bli jobbigt, speciellt när man har en igenkorkad näsa.

Nåja, sova nu kanske?


Typiskt Lotti

Så här har Lotti en vana att göra, dock bara hemma än så länge men det är nog bara en tidsfråga.


Vad jag har lärt mig idag

Idag har jag lärt mig följande:

Man ska inte lägga nycklarna i knät när man har strumpbyxor på sig.

Man ska uppenbarligen inte heller försöka parkera i nordstan en helt vanlig torsdagseftermiddag, det är fullt.

Det är dyrt att gå runt i nordstan och fördriva tid i väntan på Lotti.

Och slutligen, shopping är bra för förkylningen!

Nuuu är Lotti alldeles strax framme vid stationen och då ska vi åka på kattkalas. Lilla Trassel fyller 1år, det måste man ju fira har jag hört. Katt är också bra för förkylningen, det är jag övertygad om!


På topp

Jag känner mig som snuvig svamp idag. Moist. Lägg till alla nysningar och hostan på det så känner jag mig verkligen på topp, inte. Men det hade fortfarande kunnat vara värre. Är ju trots allt bara näsan som är jävlig. Och hostan då självklart men den har jag ju haft i tre månader så den räknas inte som något nytt.

Bara två dagar kvar till helg, då ska jag kurera mig på bästa sätt. Afterwork imorgon och sedan får vi se vad som händer resten av den ack så korta helgen. Hittar nog på något ska ni se, går ingen nöd på oss inte.

Nähä, mot jobbet!


Som en käftsmäll fast tvärtom

Förkylningen slog till i natt ja. Kul med två förkylningar på varandra? Nej. Men jag har mina förhoppningar att den seglivade förkylningen som bott hos mig i tre månader kommer försvinna nu. Låt oss hoppas. Det har funkat förr!

Jag kan ju dock tyvärr säga att jag inte är direkt förvånad att jag fick denna förkylning. Iskall som en djupfryst fläskfilé i tre dygn och dyngsur i två. I had it coming. Även om jag såklart är dödssjuk och alla bör tycka synd om mig, så känns det ändå som att det hade kunnat vara värre.

Förutom förkylningen så har jag ont i hela kroppen. Förmodligen träningsvärk från gårdagens Bodypump. Plus, vad som känns som, en överansträngd axel. Hade ont i den redan i helgen och jag kan väl inte direkt påstå att den känns bättre idag.

Muntert. Fat camp börjar bra. Blir till att ta det lugnt med träning en stund framöver /bitter. Ja, fat camp började igår då om jag inte har nämnt det. Topptrim (eller åtminstone en bra väg dit) till nästa SM är målet (igen...). Men vi börjar som sagt med en förkylning. Woho.


Hej på dig täcket

Äntligen hemma under täcket. Frusen som en isbit i gobiöknen (ja de är frusna i öknar också, svettas inte alls). Helgen har varit kall, blöt och jag har haft på tok för många småbarn (si så där 10-13 år är småbarn ja) efter mig. Det orkar jag inte mer. Så nu blir det till att sova så man klarar att pallra sig upp till jobbet imorgon bitti.

Dagens race har väl gått med blandad framgång. Förste heatet var okej trots att jag blev avkörd på första varvet, kunde åtminstone fortsätta och karten kändes hyfsad. I förfinalen, efter drygt två timmars uppladdning, så kom jag till första kurvan innan det tog stopp. Pang rakt in i en sladdande kart och det var slut på det roliga. Finalen, startade sist tack vare förfinalens fiasko. Blev inte mycket bättre med finalen heller, helt okörbart. Meeen inte sist i alla fall trots att jag avbröt efter hälften av varven.

Men trots dåligt väder och kanske inga toppresultat så var det helt klart värt det. Mycket lärorikt och det var bra träning inför nästa års SM.

Nu ger vi upp för i år (inte mycket annat val) och börjar fat camp inför nästa års säsong.


Ännu en frusen dag väntar mig

Kallt. Blött. Regnigt. Med de tre orden sammanfattar jag denna dag. En lång kall dag av kartkörning. Fruktansvärt roligt men väldigt blött. Var dyngsur redan efter första körningen och så fortsatte det. Hyfsat första heat och kaosartat andra heat.

I andra heatet (och sista för dagen) kom störtskuren från helvetet. Jag såg ingenting, speciellt inte när man hade någon framför sig. Vattenpölarna blev större och större, kom tsunamis över en när man svängde in i kurvorna och på rakan gick det inte att hålla karten rakt. Det blev inte enklare av att man inte riktigt kan banan utantill. Bara att köra och hoppas på det bästa, att man bromsar och svänger på rätt ställe och helst att de framför gör samma sak. Livsfarligt men roligt!

Imorgon väntar ännu en dag av körning. Verkar kunna bli lite mer regn och kyla, till min stora förtjusning. Förhoppningsvis är allt torrt imorgon så man slipper börja dagen som dyngsur. Overallen hänger på handdukatorken och hjälmen står på elementet, det finns hopp. Imorgon gäller det, finaldags!


Då kör vi

Gårdagen bestod av träning på ombyggd bana. Det behövdes. Jag var väldigt vilse. Men sista träningspasset kändes hyfsat, jag hittade runt banan i alla fall. Kallt var det också... det gör mig orolig. Varför? Jo för att i jämförelse med vad det kommer vara idag så var det varmt igår. Idag blir det spöregn och dumma vindar, jag kommer ju frysa ihjäl. Någon som är avundsjuk?

Hur som helst, håll tummen!


Kristians stad

Eller Kristianstad som det ju så fint heter egentligen. Här är jag nu. Trött. Men fick ett mycket trevligt bemötande av en kanin som skuttade framför bilen i någon kilometers grusvägskörning. Mycket söt som visade vägen.

Nu sova!


Spola fram lite tack

Denna vecka är inte min vecka, inte pepp alls. Men snart får jag helg och då ska jag ju få köra kart vilket kommer bli mycket mer trivsamt. Kallt men trivsamt är jag övertygad om att det blir.

Mitt administrativa arbete tar aldrig slut. Jag har ont i vänsterhanden av att ha kört copy paste halva dagen. Mycket roligt, verkligen. Ser fyrkanter av att ha stirrat på skärmen hela dagen och i huvudet snurrar det en massa information. Nej vet ni vad, det var skönt att få åka hem, och ännu skönare ska det bli att träna. Träning är utmärkt när man har haft en dag som denna!

Hissen skrämde ihjäl mig idag. Den öppnar sig, jag kliver in, och helt plötsligt säger någon "sitter ni fast i hissen?"... Nej det hoppas jag att jag inte gör svarar jag och ser allmänt förvirrad ut. Tydligen hörde inte personen i fråga mig så jag öppnade dörren och gick ut...vågade ju inte åka med en hiss som tror den sitter fast. Någon som försökte säga åt mig att ta trapporna istället för hissen? Point taken.

För övrigt, något som är fruktansvärt roligt är att "tävla" mot småpojkar vid rödljus. Ni vet de där pojkarna som har en stylad bil och tror de är coola. Det gjorde jag idag, jag vann. Mohahaha.


Star for life

Hemma från Scandinavium. En mycket blandad föreställning. En del bra och en del sömniga delar. Lite fail med kamerabilder, ostämd gitarr och kablar hit och dit, men annars funkade det väl bra. Måste ju dock säga att "200 afrikaner" var lite felaktig information, det var typ 10 afrikaner och 500 gymnasieelever som stod bakom i en kör.

Men ja, the monicker, panetoz, shirley clamp, afrikaner och inte minst småbarn i folkdräkter som spelar musik från Dalarna. Det blir en märklig mix det.

Gratis är gott! Nu ska jag sova!


Dagen är lika lång som melonasmannen...

Arbetsdagen har visserligen gått fort fram men den har varit lång. Lång och bestående av massa administrativt arbete som aldrig tar slut. Men nu är den över och jag är hemma och vänder. För nu, eller ja snart, blir det aids. Aids i den bemärkelse att vi ska på konsert i Scandinavium, inget annat. Star for life, det är vad vi ska gå på. Lite halvt oklart vad det är mer än The Monicker och 200 affrikaner på en scen men det blir nog trevligt. Är det gratis så är det! Kul att göra något annat en kväll.

Nej nu går bussen snart, dags att springa ner kanske,


Ankor och väckarklockor

I natt har jag drömt en massa om ankor (husdjursankor) och väckarklockor (nymodigheter). Men det gick ju det med, upp kom jag i alla fall ändå (fast jag kan ju inte påstå att jag är pigg på något vis).

Gårdagen slutade i alla fall hyfsat bra med Bodypump, riktigt gött men jobbigt pass. Extra jobbigt när man har svårt att andas och börjar pipa men det är inget som en bricanyl inte fixar. Ingen träningsvärk ännu men den hinner nog dyka upp den här gången också skulle jag tro.

Efter träningen igår var jag riktigt duktig faktisk (ja jag var duktig före och under passet också såklart). Hör och häpna, jag lagade lax till kvällsmat... ja lax. Inte likt mig. Men jag försöker, jag vill kunna äta fisk igen. Jag får bara anstränga mig vid varje tugga och säga åt mig själv att det faktiskt inte är så äckligt som mitt huvud tror att det är. Det funkar. Dock äter jag väldigt långsamt med denna teknik så jag blev mätt på halva laxfilén. Men jag är positiv, jag kommer in i detta så småning om! Måste bara vänja mig och få huvudet att förstå, och deet kan ju ta en liten stund när det gäller mitt huvud...

Nu, mot jobbet!


En kanin och 11 år senare

En kanin sprang precis framför mig när jag kom till jobbet, det gjorde mig lite piggare och på bättre humör. Förmiddagen har nu gått och jag har fått i mig lite mat, tiden går.

Och på tal om att tiden går är det idag 11 år sedan flygolyckan i Italien. Sjukt fort tiden går, känns som max 5 år sedan. Men så var det ju inte nej...

Nu ska jag njuta av resten av min lunch i solskenet innan man ska stänga in sig resten av dagen.


Back to reality

Åh vad jag känner för att åka till jobbet idag, nooot. Men vad gör man, bara att ta sig i den där populära kragen och göra det. Kanske blir en bra dag tillslut vem vet, det blir åtminstone måndagspump ikväll.

När ska jag sluta hosta då tro? Vore trevligt att slippa men så roligt ska jag tydligen inte få ha det. Mjäk.

Nej men jobb var det ja. Blir nog bra. Trött.


Kvällsdans

Kvällen i Ulricehamn bjuder på dans, från 70-tal till 10-tal vilket är fruktansvärt roligt. Lärde Lottis mor att dansa gagnam style, hon var riktigt duktig. Speciellt på att "försvinna ut i hallen dansen". Hur som helst en mycket trevlig kväll. Ungefär så hör sammanfattar vi den:


Himmelriket

Varför har jag inte besökt den där butiken förut? Det var ju helt underbart. Höll på att köpa hela butiken (ja innehållet då) men jag tyckte i slutändan att objektivet nog var tillräckligt dyrt. Men det blir fler besök och då kan det bli dyrt vill jag lova. Himmelriket för en fotonörd som jag. Vill ut och fota nu, bara leka. Men jag borde äta först åtminstone.

Ska till Ulricehamn senare, kanske kan stanna någonstans på vägen (eller i Ulricehamn (höll på att bli ulfisehamn, tänk så fel det kan bli)) och ta en bil eller trettionio. Mat var det ja, måste äta om jag ska hinna bli hungrig till ikväll. Eller vem försöker jag lura, jag är väl alltid hungrig.


Up up and away

Nuuu tänker jag åka och hämta mitt objektiv! Woho så roligt! I ren glädje bjuder jag på ännu en japanbild, denna gång från Sanda.

Kiyomitzu.dera

Jag somnade vid 23 igår så det blev varken så sent som jag hade trott eller så tidigt som jag hade tänkt mig. Lite mitt emellan, lite lagom så där. Man ska ju vara lagom i Sverige har jag hört. Min andra plan var att jag kunde sitta och spela Aion som en riktig spelnörd eftersom jag inte hade något bättre för mig en fredagskväll. Så blev det inte heller. Istället fastnade jag med att sitta och kolla på mina bilder från Japan. Det var ju rätt trivsamt det också faktiskt.

Bjuder på en bild från Kiyomitzu-dera i Kyoto, i brist på annat.


All by My self

Jaha idag blev ju en munter dag. Så munter att jag spontanköpte ett objektiv till kameran men glömde hämta ut det. Så nu har jag inget nytt objektiv ikväll, får vänta ända till imorgon bitti då jag kan hämta det i affären. Buhu. Inte för att jag hade gått ut och testat det i regnet ändå men vill ändå ha det NU!

Helt själv är jag också, Lotti är hemma i Ulricehamn. Är hungrig men orkar inte laga mat. Är sugen på choklad men anser inte att jag förtjänar det ikväll. Funderar på att sova tidigt så det snabbare blir lördag. Men så kommer det väl troligtvis inte bli om jag känner mig själv rätt.


Badpapper?

"ICA bad och toalett" står det på förpackningen. Toalettpapper känns hyfsat logiskt men vad är badpapper för fuffens? När använder du papper i badet? En badpappersrulle (som är misstänkt lik en toalettpappersrulle) i badkaret när du badar?

Please help, jag förstår faktiskt inte alls.


Återigen, jag hatar kollektivtrafik

Efter en timmes övertid tänkte jag att jag kunde få åka hem. Kollade hästtrafik och såg att om jag jobbade en kvart till så kunde jag ta "närmastevägenbussen" hem och slippa åka åt fel håll för att sedan åka hem. Sagt och gjort, jag jobbade en kvart till. Tre minuter kvar tills bussen skulle gå, det gick "felhållbussar" precis när jag kom dit men jag tänkte att tre minuter är värt att vänta. Efter si så där fem minuter hade bussen fortfarande inte kommit så jag kollade på tavlan igen. 23 minuter kvar........ jaha? Var tog min buss vägen då?

Bitter som jag var gick jag över vägeb och skulle ta en fel-håll-buss om en minut. Den kom inte heller. Tre minuter senare fick jag äntligen hoppa på en buss. Lägg till sex minuter väntetid vid bytet, det brukar vara max två, så har vi ett mycket irriterande i-landsproblem.

Imorgon tar jag bilen!


Det gick ju bra det här också

Jag råkade somna om lite i morse och vaknade i panik när jag tappade telefonen i golvet. Men jag hann ju ändå, åker till och med en tidigare buss än jag brukar, märkligt. Lovar att jag på något vis fortfarande kan missa bytet. Hur som helst, jobb. Jag ska hålla i ett möte idag. Vad det handlar om? Ja den som det visste... Haha


Vem bet mig?

Det ser ut som att någon har bitit mig på armen... men det är bara ett brännsår som envisades med att fastna i tvättpåsen och gå sönder. Ont gör det i alla fall. Synd om mig!


Inte fullt lika mycket party

Tisdag, jag är som vanligt aptrött bara för att det är tisdag. Träningsvärken smyger sig fram allt mer vilket i och för sig är rätt gött. Ingen träning idag, blev en akut tvättid istället för kläderna började sina.

Annars har jag varit på möten idag, möten som jag inte direkt visste vad de innebar. Nu vet jag. Så för säkerhets skull tar vi två likadana möten imorgon förmiddag. Och som om inte det var nog så tar vi två möten på eftermiddagen också, bara för att det är så roligt med möten.

Förresten har mitt stackars brännsår, som tidigare var en daggmask-blåsa, spruckit. Tycker synd om mig själv. Men jag antar det var mitt fel som glömde av att jag hade den där. Snyft.


Måndagsparty

Bodypump med Gith är som en fest, fast tvärtom för detta är bra mycket jobbigare. Men det kändes gött att stänga in sig på gymmet en timme när det var mörkt och regnigt ute. Perfekt.

Hostar som en idiot och kan ha mykoplasma men det ignorerar vi och ser glad ut ändå. Därför kommer jag ha en förbannad träningsvärk inom kort, and I like it!


Måndagsmorgon

Idag ska jag inte prata bussar (vilket jag i och för sig gjorde nu) för idag skippar jag kollektivtrafiken. Jag ska iväg till Volvo nästan på en gång och det finns ingen ledig företagsbil så att så blev det.

Ikväll blir det nya releasen av bodypumpen för första gången. Skäms på oss som inte redan har provat den. Men ikväll så! Låter lovande om man kollar på låtlistan i alla fall. Musik som kan få en att tänka på annat när det är som mest jobbigt för musklerna.

Nu ska jag tänka på annat medan jag kör till jobbet i regnet. Kallt och jävligt skulle jag gissa på.


RSS 2.0