Ankor och väckarklockor

I natt har jag drömt en massa om ankor (husdjursankor) och väckarklockor (nymodigheter). Men det gick ju det med, upp kom jag i alla fall ändå (fast jag kan ju inte påstå att jag är pigg på något vis).

Gårdagen slutade i alla fall hyfsat bra med Bodypump, riktigt gött men jobbigt pass. Extra jobbigt när man har svårt att andas och börjar pipa men det är inget som en bricanyl inte fixar. Ingen träningsvärk ännu men den hinner nog dyka upp den här gången också skulle jag tro.

Efter träningen igår var jag riktigt duktig faktisk (ja jag var duktig före och under passet också såklart). Hör och häpna, jag lagade lax till kvällsmat... ja lax. Inte likt mig. Men jag försöker, jag vill kunna äta fisk igen. Jag får bara anstränga mig vid varje tugga och säga åt mig själv att det faktiskt inte är så äckligt som mitt huvud tror att det är. Det funkar. Dock äter jag väldigt långsamt med denna teknik så jag blev mätt på halva laxfilén. Men jag är positiv, jag kommer in i detta så småning om! Måste bara vänja mig och få huvudet att förstå, och deet kan ju ta en liten stund när det gäller mitt huvud...

Nu, mot jobbet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0