Ännu en frusen dag väntar mig

Kallt. Blött. Regnigt. Med de tre orden sammanfattar jag denna dag. En lång kall dag av kartkörning. Fruktansvärt roligt men väldigt blött. Var dyngsur redan efter första körningen och så fortsatte det. Hyfsat första heat och kaosartat andra heat.

I andra heatet (och sista för dagen) kom störtskuren från helvetet. Jag såg ingenting, speciellt inte när man hade någon framför sig. Vattenpölarna blev större och större, kom tsunamis över en när man svängde in i kurvorna och på rakan gick det inte att hålla karten rakt. Det blev inte enklare av att man inte riktigt kan banan utantill. Bara att köra och hoppas på det bästa, att man bromsar och svänger på rätt ställe och helst att de framför gör samma sak. Livsfarligt men roligt!

Imorgon väntar ännu en dag av körning. Verkar kunna bli lite mer regn och kyla, till min stora förtjusning. Förhoppningsvis är allt torrt imorgon så man slipper börja dagen som dyngsur. Overallen hänger på handdukatorken och hjälmen står på elementet, det finns hopp. Imorgon gäller det, finaldags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0