Det handlar om teknik

Tekniknörd som man är så tänker jag prata om teknik. Fast inte den typ av teknik. Mer Bodypump teknik. För ett sådant pass har vi varit på ikväll. Gith och Angelica gick runt och petade på folk som inte hade rätt teknik i övningarna. Jag måste ha grym teknik för de petade aldrig på mig, mer än att de kommenterade mina knän som är allmänt märkliga. Känns som jag har dem i 90 grader (lätt överdrift) när de egentligen nästa är helt raka, men så är det väl när man har överrörliga leder kanske. Intalar mig själv det. Men ja, bra teknik verkar jag ha. Eller så hade bara resten sämre teknik så de inte hann komma till mig. Men jag gillar att tro att jag var duktig!

På tal om duktig så är jag riktigt nöjd med att Gith såg att jag gjorde samtliga armhävningar på tå för hennes skull. Har gjort det hela denna releasen men hon har aldrig fått se det. Tror hon var stolt. Fick i alla fall en klapp på ryggen som gjorde mig pepp.

Nu när man är tränad, nyduschad och täppt i näsan så är det hög tid att sova. Är ju trots allt ännu en jobbdag imorgon som man bör ta sig upp till.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0