Hej på dig täcket

Äntligen hemma under täcket. Frusen som en isbit i gobiöknen (ja de är frusna i öknar också, svettas inte alls). Helgen har varit kall, blöt och jag har haft på tok för många småbarn (si så där 10-13 år är småbarn ja) efter mig. Det orkar jag inte mer. Så nu blir det till att sova så man klarar att pallra sig upp till jobbet imorgon bitti.

Dagens race har väl gått med blandad framgång. Förste heatet var okej trots att jag blev avkörd på första varvet, kunde åtminstone fortsätta och karten kändes hyfsad. I förfinalen, efter drygt två timmars uppladdning, så kom jag till första kurvan innan det tog stopp. Pang rakt in i en sladdande kart och det var slut på det roliga. Finalen, startade sist tack vare förfinalens fiasko. Blev inte mycket bättre med finalen heller, helt okörbart. Meeen inte sist i alla fall trots att jag avbröt efter hälften av varven.

Men trots dåligt väder och kanske inga toppresultat så var det helt klart värt det. Mycket lärorikt och det var bra träning inför nästa års SM.

Nu ger vi upp för i år (inte mycket annat val) och börjar fat camp inför nästa års säsong.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0