Hen

Jag har haft kontakt med en japan på jobbet ett tag som jag inte har vetat kön på. Vi har valt att kalla denna person för "hen". Har varit så gott som säkra på att det har varit en hon egentligen men idag förstördes vår verklighetsbild totalt. Jag fick alltså reda på av min kära kollega att det faktiskt är en han som jag har att göra med. Inte okej. Så vi har valt att tro att det är en liten "Carl-Astrid" som gömmer sig bakom mailen.

Det var nog det mest spännande som har hänt idag. Om vi inte räknar med att jag har fått reda på att det finns en sort papegoja som inte kan flyga men som glömmer bort det när den är stressad. Eller, att jag har fått reda på att det en gång i USA fanns en höna som överlevde utan huvud i 90 dagar. Huruvida detta är sant väljer jag att inte spekulera i, blir roligare så. Tror dock att lilla papegojan måste vara väldigt söt och disträ, ungefär som Lotti (mig behöver vi inte nämna i detta sammanhang).

Jag hade funderingar på att gå tidigt från jobbet idag, mest för att jag jobbade 10 timmar igår, så blev det inte. Istället jobbade jag över en timme för att det var lugnt och skönt på kontoret. Det var liksom lätt att få något gjort när det inte sitter 40 pers och pratar runt omkring en. Så nu har jag finfin övertid som jag kan ta ut en annan dag, perfekt. Men imorgon tänker jag inte jobba övertid, nu får det räcka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0