Som en käftsmäll fast tvärtom

Förkylningen slog till i natt ja. Kul med två förkylningar på varandra? Nej. Men jag har mina förhoppningar att den seglivade förkylningen som bott hos mig i tre månader kommer försvinna nu. Låt oss hoppas. Det har funkat förr!

Jag kan ju dock tyvärr säga att jag inte är direkt förvånad att jag fick denna förkylning. Iskall som en djupfryst fläskfilé i tre dygn och dyngsur i två. I had it coming. Även om jag såklart är dödssjuk och alla bör tycka synd om mig, så känns det ändå som att det hade kunnat vara värre.

Förutom förkylningen så har jag ont i hela kroppen. Förmodligen träningsvärk från gårdagens Bodypump. Plus, vad som känns som, en överansträngd axel. Hade ont i den redan i helgen och jag kan väl inte direkt påstå att den känns bättre idag.

Muntert. Fat camp börjar bra. Blir till att ta det lugnt med träning en stund framöver /bitter. Ja, fat camp började igår då om jag inte har nämnt det. Topptrim (eller åtminstone en bra väg dit) till nästa SM är målet (igen...). Men vi börjar som sagt med en förkylning. Woho.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0