Spola fram lite tack

Denna vecka är inte min vecka, inte pepp alls. Men snart får jag helg och då ska jag ju få köra kart vilket kommer bli mycket mer trivsamt. Kallt men trivsamt är jag övertygad om att det blir.

Mitt administrativa arbete tar aldrig slut. Jag har ont i vänsterhanden av att ha kört copy paste halva dagen. Mycket roligt, verkligen. Ser fyrkanter av att ha stirrat på skärmen hela dagen och i huvudet snurrar det en massa information. Nej vet ni vad, det var skönt att få åka hem, och ännu skönare ska det bli att träna. Träning är utmärkt när man har haft en dag som denna!

Hissen skrämde ihjäl mig idag. Den öppnar sig, jag kliver in, och helt plötsligt säger någon "sitter ni fast i hissen?"... Nej det hoppas jag att jag inte gör svarar jag och ser allmänt förvirrad ut. Tydligen hörde inte personen i fråga mig så jag öppnade dörren och gick ut...vågade ju inte åka med en hiss som tror den sitter fast. Någon som försökte säga åt mig att ta trapporna istället för hissen? Point taken.

För övrigt, något som är fruktansvärt roligt är att "tävla" mot småpojkar vid rödljus. Ni vet de där pojkarna som har en stylad bil och tror de är coola. Det gjorde jag idag, jag vann. Mohahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0