Frisk som en nötkärna?

Jag har varit förkyld i si så där 6 veckor. Idag gav jag upp och tog mig till vårdcentralen för att få någon ordning på saker och ting. Men de hittade såklart inget fel på mig. Troligtvis ett dumt virus som inte vill ge upp bara. Men jag pratade till mig lite smått och gott som jag nu ska leva på ett tag framöver, får se om det blir något bättre. Förhoppningsvis ska andningen bli bättre i alla fall, det vore trevligt. Det får gärna hinna bli bra till på lördag för då är det seriefinal i Järfälla, vore tråkigt att inte kunna andas ordentligt då.

På tal om Järfälla så har jag planerat att jag ska flyga upp till Arlanda på fredag. Det går snabbare och är billigare. Inte ett dugg miljövänligt men denna gången gick ekonomi och tid före miljö. Jag kompenserar det på annat sätt, kanske pantar en flaska eller två. Tydligen är det miljövänligt att backparkera också, så då är jag ju snäll mot miljön varje gång jag kör bil, tänk så duktig jag är.

Hur som helst, nu ska jag jobba vidare. Eftersom jag tog mig till vårdcentralen idag så får jag jobba in lite nu i eftermiddag istället. Har sagt till mig själv att jag ska jobba tills Lotti kommer hem, vilket bör vara om ungefär en timme. Det är kanske lite mer jobb än vad jag behöver, tog inte riktigt två timmar på vårdcentralen, men jaja då är jag duktig i alla fall.

Imorgon ska jag göra HMI test, det blir fun! Har jag visserligen redan gjort på denna mjukvara men det skadar inte att göra det igen. Denna gång blir det dessutom med kund, alltid bra att höra deras åsikter. Och för den som jag förvirrade med HMI så är det test av mjukvarans utseende och beteende som jag ska göra.

Jobba var det ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0