Goddag yxskaft

Här sitter jag och försöker jobba. Inte helt lätt när man inte har en ordentlig dator. Men det här ska väl ordna upp sig så småning om hoppas jag.

Jag har ätit nötter. Jag är allergisk mot nötter. Eller ja, halvallergisk. Det var duktigt av mig. Men har redan tagit all allergimedicin jag har så vad gör väl det. Pollen är jobbigt.

Nödvändigt inlägg? Nej, men blogg-appen har inte funkat på en halv evighet så allt jag tänkte blogga om sen sist är som bortblåst.

Jobb jobb...


Back to the mine

Jaha, slut på "semestern" snart. Ska tydligen börja jobba på måndag igen. Lite blandade känslor inför detta men det ska nog gå bra! Nu är det ju i alla fall så man kan cykla till jobbet, snart åtminstone.

Men först tar vi en helg. Med start från nu. Ska börja med att åka in till Lindholmen/Eriksberg och käka lunch med Karin. Trevligt.

Sedan blir det eventuellt en tv-spelskväll som väntar oss framåt kvällen. Och imorgon är planen att sitta ute i solen och titta på karttävling hela dagen. Hoppas solen lyssnar på det och visar sig ordentligt.


.


Måndagstråkigheter

Måndag. Det innebär att jag är ensam igen efter en helg med konstant sällskap. Tråkigt.
Vad har hänt sen sist? Jadu... katten har kommit hem till sig igen och lägenheten är städad. Helgen var ytterst trivsam med en riktigt god middag i lördags och en inte allt för produktiv men ändå trivsam söndag.
 
Skitväder är det också. Boooring. Regnar konstant... det får det allt bli ändring på om jag får bestämma. Tyvärr får jag nog inte riktigt bestämma det. 
 
Nej, jag har ingenting att skriva om alls just nu. Gäsp.

Kul med katt

Är det inte underbart att ha en katt i lägenheten! Fast även om han gör sånt här så är han ju rätt söt.


Räzer

Jag överlevde dag två i slalombacken! Fick till och med åka trollskogen som på den gamla goda tiden! Men jag får väl erkänna att det var betydligt trevligare på den tiden... de har bytt ut spisflickorna mot snö stars. Inte okej.


Hej tant

Jag har pinsamt mycket träningsvärk efter slalomåkningen. Galet mycket. Att försöka åka längdskidor på isiga spår med denna träningsvärk var inte att rekommendera. Gjorde ett tappert försök igår, men skräddaren sa bestämt nej.

Idag ska det bli slalom igen! Får se hur det går med träningsvärken. Plus en bula i huvudet... slog i huvudet förbannat hårt när jag skulle upp ur sängen i morse. Synd om mig.


Tyngden på dalskidan älskling

En dag i slalombacken. Vad har jag att säga om det? Mjo det gick betydligt bättre än förväntat. Började lite som Göte i sällskapsresan "åh hej [en sväng] åh hej [en sväng] åh hej" osv. Men framåt slutet blev det ju riktigt bra, nästan i klass med Hökarängen. Nästan.

Lite stolt över mig själv faktiskt. Kommer inte kunna gå imorgon... lika bra att köra en dag till direkt kanske? Stackars mig. Men får ju erkänna att det var lite roligt ändå. Förstår varför jag åkte mycket förr, hade förträngt det roliga i det hela. Så kan det gå.

Slutade åtminstone inte i en reklamskylt! Trots att vi avslutade i en svart backe. Bidde visst inte bara barnbacken...


Längdskidor = Livsfarligt

Här sitter jag i en stuga uppe i Tandådalen, dock inte i vår stuga. Känns märkligt. Men detta funkar tydligen det också.

Har åkt längdskidor idag. Det slutade i en öm rumpa tack vare en stav med dålig attityd. Den ville stanna i nedförsbacken... att jag är dum nog att försöka stanna när man kör i ljusets hastighet är ju en annan femma. Slutade hur som helst inte bra. Men jag överlevde! Resten av åkningen gick bättre, behöver nog fixa tekniken i uppförsbackarna dock. Eller ja, behöver nog "finjustera" all min åkning men det behöver vi ju inte nämna.

Nu tittar vi på fotboll här. Tydligen ska jag heja på PSG och Zlatan. Lika bra att jag gör det då, kanske är någon som blir ledsen annars hihi

Imorgon finns det risk att jag kommer åka slalom... hur jag ska kunna stå på benen då vet jag inte. Lyckades ju inte helt bra på längdskidorna menar jag. Kan man hålla sig till barnbacken? Annars blir det nog köttbulletaktiken som Lotti har förutspått. Håll tummen för att jag kommer tillbaka i samma skick som jag var innan (dvs blå rumpa men i övrigt välmående)!

Här tänkte jag lägga in en bild men det hade jag ingen så vi skippar det. Föreställ er mig med längdskidorna upp i vädret!


RSS 2.0