Längdskidor = Livsfarligt

Här sitter jag i en stuga uppe i Tandådalen, dock inte i vår stuga. Känns märkligt. Men detta funkar tydligen det också.

Har åkt längdskidor idag. Det slutade i en öm rumpa tack vare en stav med dålig attityd. Den ville stanna i nedförsbacken... att jag är dum nog att försöka stanna när man kör i ljusets hastighet är ju en annan femma. Slutade hur som helst inte bra. Men jag överlevde! Resten av åkningen gick bättre, behöver nog fixa tekniken i uppförsbackarna dock. Eller ja, behöver nog "finjustera" all min åkning men det behöver vi ju inte nämna.

Nu tittar vi på fotboll här. Tydligen ska jag heja på PSG och Zlatan. Lika bra att jag gör det då, kanske är någon som blir ledsen annars hihi

Imorgon finns det risk att jag kommer åka slalom... hur jag ska kunna stå på benen då vet jag inte. Lyckades ju inte helt bra på längdskidorna menar jag. Kan man hålla sig till barnbacken? Annars blir det nog köttbulletaktiken som Lotti har förutspått. Håll tummen för att jag kommer tillbaka i samma skick som jag var innan (dvs blå rumpa men i övrigt välmående)!

Här tänkte jag lägga in en bild men det hade jag ingen så vi skippar det. Föreställ er mig med längdskidorna upp i vädret!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0