Doh!


Häppårä

Här är jag just nu!


Kultiverad

Var på världskulturmuseet igår, riktigt kulturfreak självfallet. Förstod inte hälften av utställningarna. Resterande utställningar var dock intressanta. Kom dit för "A day in the world", en fotoutställning, men det fanns annat spännande också.

Middag i Vasastan på kvällskvisten och nu ligger jag här i sängen och funderar på frukost. Gör jag annat än äter kan man ju fundera på. Får se vad dagen har att erbjuda.

Fyra dagar kvar på jobbet nu, spexigt.


Freeeezing

Alltså, det är jättekallt här. Börjar fundera om jag sitter alldeles under ett kalluftsutblås. Det är ingen bra grej när fingrarna börjar bli blå... fick gå och ställa mig vid elementet en stund för att få tillbaka värmen en aning. Inte okej!

Helgen var för övrigt väldigt trevlig, har egentligen inte gjort någonting vettigt alls men det behövdes nog en vilohelg. Skönt att slippa göra Någit vettigt. Sällskapet gjorde inte situationen värre direkt. Mys.

Tillbaka till kylan.


Lugnt och skönt

När jag började hör på Volvo var det i stort sett bara jag som var här tidigt. Resterande i teamet brukade komma runt 8-9. Numera har jag smittat av mig så alla vill vara här tidigt. Alla utom två är här redan och klockan här bara tjugo över sju. Jag gillar det inte. Vad hände med min lugna morgonstund där jag kunde jobba i lugn och ro nån timme?

Jaja det är väl bara att gilla läget. Inte långt kvar här på Volvo nu så det är väl lugnt. Jupp, hä ska sluta. De har inte råd med mig, dyr som jag är. Spännande.


Ulricehamnshelg

Helgen börjar nå sitt slut. I alla fall för oss här på höga berget, båda två kommer mest troligt sova innan 21. Det tar på krafterna att ha helg!

Denna helg har spenderats i Ulricehamn där det vankades överraskningsfest för Fredrik som fyllde 30. Mycket trevlig tillställning! Vann femkampen som blev en fyrkamp pga olämpligt väder. Det viktiga var ju att jag vann, hur många grenar det var spelar inte så stor roll.

Golf måste jag dra igång igen, lärde mig mycket igår som jag ju måste prova! Kändes jättelogiskt och lätt där på fyllan, får se hur det känns när jag ska prova det på riktigt.

Jobb imorgon igen då, lagomt pepp. Så pepp att jag nu ska stänga av diskmaskinen och lägga mig under täcket och ge upp denna dag!


Sötnöt

Kom hem från jobbet till världens gosigaste katt. Efter drygt en halvtimmes bilkö från jobbet var det mysigt att komma hem och gosa med katt. Även om jag blev full av katthår efteråt.


Friday Fun

Denna dagen bara springer fram och särskilt trött är jag inte heller. Bra dag. Kattskrället var ovanligt lugn i natt, eller så var jag bara väldigt trött och märkte inte vad han höll på med. Får se hur kaos det är när jag kommer hem efter jobbet.

Har hunnit med en lunch med min konsultchef idag också. Gratis är gott! Och nu ska jag iväg och testa en konkurrentbil, funfun!


Kattmys

Efter fem timmar av möten sittandes på hårda trästolar är min rygg inte helt nöjd. Men vad gör väl det när man har en mysig katt liggandes på sängen. Hur mycket bus ställer han till med när vi är på jobbet imorgon tro?


En vecka senare

Jag är tydligen dålig på det här, men här är jag. Lever och mår bra, förkylningen är på väg bort (hoppas jag)!

Har säkert hänt en massa men just nu kommer jag bara ihåg en sak: De ska ta bort strykjärnet från monopol!!! Visserligen ska det bytas ut mot en katt så det är halvt okej men egentligen inte. Strykjärnet är ju en klassiker!

Nej jag ska nog sova på saken och troligtvis vara lika bitter över det imorgon! Tjipp!


RSS 2.0