Första dagen

Jag överlevde första dagen på jobbet! Inte illa om jag får säga det själv. Spenderade en timme med att beställa ett nytt passerkort, tydligen avancerat. Sedan länsade jag hörnan med kontorsgrejer på både det ena och det tredje, det var kul. Roligt nog har min dator lyst med sin frånvaro idag, hoppas på att få den imorgon! Har dock redan tre A4-sidor med saker som ska göras och jag jobbade över så här på första dagen. Men ja, det hör blir nog bra ska ni se.

Jag kommer inte kunna gå imorgon heller, bodypumpen gjorde sitt vill jag lova. Nya releasen hade sina guldkorn så det här ska nog bli bra. Axlarna fick stryk idag då det blev extra långt pga att stereon krånglade efter halva låten. Men nu har vi börjat komma igång igen, då ska vi bara ta upp resterande träning också. Beach 2025?

Nu: Sova och ladda inför en ny spännande jobbdag! Testa funktioner, möte och "jaga Suneson" tror jag står på schemat. Spännande värre! Usch så positiv och endorfinig (ja det är ett ord) jag är nu på kvällskvisten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0