Mördare


Man tager vad man haver


På topp

Här sitter jag och hostar upp lungorna, snörvlar och är allmänt mjäkig. Inte helt på topp just nu får jag väl ändå erkänna. Mår hyfsat så länge jag sitter still men svårt att göra det en hel dag...

Helgen i Riga var riktigt trevlig. Förträffligt sällskap, strålande sol och en mysig stad. Ja det kan ju inte bli annat än bra. Nu skulle man ha varit på road trip, det är man inte. Och tur är väl kanske det när jag känner mig sjukare än en trebent bäver.

I helgen är det tävling, då måste jag se till att jag har frisknat till! Finns ju inget annat alternativ! Jag vill ju köra...! :O

Nu ska jag gå iväg och hosta upp resten av mina lungor!
Tack och bock!


Det var bättre förr!

Min gamla hederliga Nokia 3310, den startar än idag. Vilken underbar telefon! Den har varit med om mycket den, badat i vattenpölar och gått i tusen bitar, men funkar tydligen fortfarande.

Hade jag. Bara haft ett passande simkort så hade jag använt den nu. Har ju bara en halvt fungerande iPhone som börjar ge upp efter tre och ett halvt år eller så. Förr gjorde man åtminstone grejer med kvalitet! Eller ja, i alla fall Nokia!


Långhelg!

Flurp. Då var det helg då, en lång sådan. Gött! I'm going home! En snabbis i alla fall. Åker hem till Ludvika imorgon för att käka grillat och födelsedagstårta! Bror fyllde år igår, Lotti imorgon, pappa på söndag och jag på tisdag. Bra fint.

På fredag bär det av till Riga! Det som var tänkt som en norrlands-roadtrip blev hastigt och lustigt ändrat till en kortare Rigakryssning över helgen. Ja det funkar ju det med även om man hade ställt in sig på road trip. Tur man kan tänka om och hitta på annat när det inte blir som man tänkt sig.

Men sen mina vänner, efter helgen, så är jag hemma i Ludvika några dagar! Saknat mig? Klart ni har! Får se vad man hittar på förutom jobb och träning. Något kul ska man väl hinna med också tycker jag...

Nu är det dags för sängen! Hur mycket man nu kan sova efter att ha tagit en promenad bland knott och mygg. Var en hel svärm runt en när man tog sig fram i spåret, blev inte bättre av att stå still och hälsa på får...

Säg hej till fåret så säger jag god natt!
Kanonkul

Liseberg är fortfarande en awesome plats att vara på! Om än lite jobbigare än när man var liten. Lite öl/ciderpauser fixar det problemet dock.

Hade en riktigt trevlig dag igår med en massa trevligt sällskap på Liseberg. Fick äntligen åka Atmosfear! Jag är besviken, den var kul men jag trodde den skulle vara läskigare.

Vann även 2 kilo Toblerone som jag tänker ge bort lite här och lite där. Kan ju inte äta 2 kilo choklad helt själv, hur skulle det se ut.

Idag planerades en båttur på havet men vädret var tråkigt så det blev ingenting av det inte. Blir rena rama rolf istället!


RSS 2.0