Hekla

Morgondagen som skulle bli så trevlig. Sista dagen här på VCC, påskledigt och en massa mys. Men så kommer Hekla och stör... riskerar att stoppa flygtrafiken. Det vore dumt. Mycket dumt. Åhh typiskt, som Nalle Puh hade sagt.

Fick en avslutningspresent igår, fast de gjorde om den till en "tills-vi-ses-igen"-present. Tyckte jag var snällt.

Annars tror jag att jag har en halv katt i halsen, katthår överallt. Men vad gör man inte för den lilla pälskorven!


Denna morgon


Goddag yxskaft!

Träning idag, det innebär att det är viktigare än vanligt med mellanmål. Jag tänkte att en näve nötter, det är ett bra mellanmål. Det jag inte tänkte på är att jag är halvallergisk mot nötter och får lite halvsvårt att andas. Behöver man andas när man kör kondition på gymmet? Troligtvis. Jaja så kan det gå, man kan inte alltid vara smart!

Intervju har jag varit på idag också, gick ju självklart helt awesome! Det är ju mig vi pratar om liksom, kan inte vara annat än bäst! Så nu väntar en andra intervju och väntan på feedback från kunden om de nappar på mig eller inte. All denna väntan. Nåja, vad är väl en bal på slottet.

Jag ser annars ut som en halv katt efter att ha myst med en söt liten fällande Neo. Mysigt just då, minst mysigt nu när man ser resultatet.


Sammanfattning

Eftersom jag är värdelös på att blogga numera så blir det en liten sammanfattning av veckan nu:

Jobbade över alla dagar denna vecka förutom i fredags då jag gick hem väldigt tidigt istället. Hunnit med en hel del träning också, gött värre. Veckans goda gärning fick bli att ge pantpengar till rädda barnen snäll som vi är. Igår blev det lite födelsedagsmiddag i Borås för Madde som fyllde 25. Lite mys med hund hans med också. Och idag är jag kattvakt åt en mycket söt Neo. Han ligger just nu och sover i Lottis säng, så rolig är han.

Nåväl, en söndag med fint väder. Hinner (läs: orkar) kanske med en promenad senare i solen. Lunch kanske?


Hektisk vecka?

Tillbaka från en trevlig semester i Bologna (och Pisa och Florens)! Back to work. Mycket att ta tag i i mailboxen, tusentals frågor som kommer från alla håll utöver mailen... det är dagar som denna jag känner att jag behövs! Behöver dagar som denna ibland. Hela veckan kommer nog bli lite hektisk, men det gör inget för då går tiden fort!

Varför hittar man alltid en massa problem precis när man har tänkt gå hem? Blev en timmes övertid idag, och imorgon är det fieldtrip till 17.30... borde nästan kunna sluta vid lunch på fredag om det fortsätter så här! Hade varit gött!

Nu ska det bli välbehövlig träning! Även om semestern var rätt hälsosam i sig med alla promenader så blev det ju en del gott där med. Ska bli skönt efter träningspasset i alla fall!


Lugn vecka

Här sitter jag och halvsover på jobbet. Galet trött. Tur det är en lugn vecka så det inte gör någonting. Dock hatar jag lugna veckor, blir så rastlös och uttråkad.

Men detta är i alla fall sista dagen denna vecka! Imorgon blir det Italien!

Har fått ännu en version av mitt namn förresten. Maleno. Det var ett nytt påhitt... vet inte vad jag ska tycka, och sedan finns det ju fortfarande de som aldrig lär sig som vanligt. "Hej Helena" eller "Hej Marlena" som svaras med "Mvh Malena" varpå man får tillbaka samma sak... helt hopplöst'


Jag.


Vinter igen?

Efter en underbart rolig helg är jag tillbaka på jobbet igen. Tröttare än tröttast men vad gör väl det när man har en tredagarsvecka. Tre dagar, sedan drar jag till Italien!

Hoppas på i alla fall lite mer värme där även om det nog är hyffsat svalt där också. Dock inte -14 som det var i morse här i Göteborg... hoppas jag.

Helgen var som sagt mycket rolig. Hade reunion med en hög från Halmstadstiden. Även om vi bara blev 9 pers så var det en väldigt rolig kväll. Helt perfekt.

Nej jobb var det ja...


Kaffepaus

Jag käkade finlunch idag, helt själv, bara för att få en drickbar kaffe att sitta ute i solen och dricka. Helt underbart. Ja solen då, kaffet också... maten är väl inte mycket att hänga i julgranen.

Sen lunch blev det också. Vilket i och för sig är skönt för då har jag typ bara två timmar kvar att jobba efter lunch!

Kaffe nu ja, kanske inte ska glömma att dricka den medan den är varm och god!


Våååår

Är det fler än jag som inte vill ha måndag imorgon? Tycker helgen borde vara betydligt längre. Men det är bara att slita i fem dagar tills det blir helg nästa gång. Det ska nog gå bra!

Idag har det härligt nog varit riktigt vårigt. Massa sol och värme! Eller ja, det var väl solen som värmde, annars var det nog egentligen rätt kallt. Men det var riktigt skönt i solen. Blev en promenad i slottsskogen och kolla på djur, för att avsluta med macka och kaffe som jag hällde ut på halva mig. Kaffet då, inte mackan. Har en halvbränd arm som påminner mig om detta. Kul. Tur man fick se sälar i alla fall.

Sedan blev det Zeldaspelande tills spelet tog slut... det får gärna komma ett nytt Zelda nu. Men tills dess får man roa sig med de äldre spelen för att få sin rätta dos Link och Zelda.

Imorgon ska jag testa en Golf, bilen då alltså. Sedan blir det Bodypump också, icke att förglömma! Gött! Måste träna armmusklerna så jag kan klara av armgången på lekplatsen som tydligen har blivit ett nytt mål.

Avslutningen på denna får bli en dusch och en tidig sänggång, är galet trött.


Det bidde visst inte så

Jag skulle ha slutat på jobbet igår egentligen men här sitter jag på kontoret och jobbar...det blev förlängt, folk klagade för mycket. Kul att veta att man gör något bra åtminstone. Får se hur länge jag blir kvar här... det verkar vara svårt att veta.

Dock inte min dag idag. Mitt huvud har tagit helg och jag har klämt min hand tre gånger innan klockan ens är 9... men i eftermiddag ska jag få testa en Audi A4, det blir ett trevligt avbrott.

Har lite för roligt åt ett fenomen här också. Det finns en dörr som alla tror är låst, alla använder därför sitt passerkort för att ta sig in genom den. Dörren är inte låst. Kul att titta på när man vet att dörren inte är låst. Det är tur man kan roa sig lätt åtminstone!


RSS 2.0