All by my self

"Aaaaall by myyy seeeelf" [sjunger]
Tänk så fint det hade blivit om jag faktiskt sjöng på riktigt. Vad glada folket på kontoret skulle bli. Eller?

Hur som helst har alla lämnat mig här, folk är på möten och grejer. Sånt där man inte ska hålla på med på fredagar ni vet. Så här sitter jag helt själv. Visserligen rätt lugnt och skönt men ändå ganska tråkigt.

Men snart är det helg! Bara någon timmes jobb till och lite fredagsfika innan man drar hemåt. Imorgon väntar en heldag på Liseberg med trevligt folk! Och igår blev det en trevlig stund med Lollo i solen efter jobbet, ytterst trivsamt. Men ikväll blir det nog mest fredagsmys i soffan med ännu ett trevligt sällskap. Life is good! :D

Och som om inte det var nog så har jag ju numera en otroligt vacker rosa laddkabel till fånen. Är den bedårande så säg!


Regn?

Någonting säger mig att det kommer regna snart...


Visitkort

Titta så trevligt, jag har fått mina visitkort idag. Spexigt.


Förbättring

Tror de har fått igång ac:n nu, ingen tropisk regnskog idag. Men då blir det kallt istället. Aldrig ska jag få vara nöjd.

I övrigt sitter jag mest här med ett rinnande öga och snörvlar. Pollen eller förkylning?

Nej om man skulle förbereda det där mötet då kanske. Yaay ingen lunch idag inte! En helt vanlig torsdag.


Tröött

Galet trött. Galet dålig luft på kontoret. Galet.


I'm flying

Woho! Här sitter jag i ett flygplan och väntar på att få komma hem. Eller ja, hem får man ju inte komma men får åka till ett nääästan lika bra ställe hihi. Åtminstone tillbaka i kära Göteborg. Och imorgon tillbaka till Volvo...kan diskuteras hur känslorna över det är men det är dumt att reflektera över. Löning på fredag! Kan behövas efter denna resa...

Jobba 11 dagar sedan blir det ledigt igen, då är det dags för roadtrip! Mycket kul här nu. Dyrt, men kul.


London calling

Här sitter jag i London. Bra resa. Men skönt att åka hem snart ändå. Jobba några dagar och sen bär det av mot Västerås. Woho


Svett.

Inte varje dag man behöver duscha för att man är svettig efter en dag av kontorsjobb. Det kommer jag behöva göra idag. Jag smälter bort här. 28 grader utomhus och det är fortfarande svalare än detta... usch. Tur det är helg snart!


Vaaaaarmt

Jättevarmt och skönt ute igår, 25 grader varmt och strålande sol. Självklart väljer kylsystemet/ventilationen på kontoret att gå sönder just då. Så idag går det typ inte att andas här inne... kul. Får ont i huvudet av bara tanken på att sitta här i 8 timmar utan luft. Gå hem kanske?

Men ikväll kommer Lotti hem från Thailand! Awesome! Ska bli roligt att höra om allt och se en massa bilder :D

Och på söndag drar jag till London! Woho!

Mjäk, gå hem blir en bättre och bättre tanke. Galet varmt här inne.


Årets första tävling

I helgen har jag fått göra det jag älskar, jag har kört kart! Första tävlingen för året, men också första körningen för året (dumt nog). Resultatet? En stel nacke med träningsvärk, en blåslagen kropp efter en ojämn (snällt sagt) bana och hård stol, och ett knallrött ansikte efter strålande sol. Fint. Men det är värt smärtan och alla blåmärken, det är underbart.

Körningen i sig var väl dock inte på topp kanske... Körde som en kratta, ända fram tills ungefär mitten av finalen då jag fick lite mer fart på grejerna och mig själv. Så lagom passande då, lite sent påtänkt. Men jaja. En bättre start och det hade kunnat se annorlunda ut.

En trasig bensinslang blev det på köpet också. Tyckte väl kanske att det skulle få bli lite slirigt för nästa som väljer att köra där... dyra droppar som rann ut. Hann dock inte få bensinstopp. Alltid något!

Jobbdags igen!
Ikväll ska jag tydligen kolla på fotboll i form av Örebro-Degerfors. Håller jag mig vaken tro? ;D


Work Work

Hur trött är inte jag idag då... vet inte hur jag ska kunna hålla mig vaken hela dagen. Glömde allt vad allergimedicin heter också... kan vara en anledning till tröttheten. Suck. Snörvel.

Men nu är det bara 6 timmar kvar att jobba innan jag får åka iväg för kurs och träning. Lång dag idag med tanke på tröttheten.

Whoop!


Kaffepaus

Bara för att vi ville prova. Behöver nog inte stanna där igen.


Ledsen i ögat

 
 
Imorgon lämnar Lotti mig för att dra till Thailand. Inte okej. Då blir det ledsamt. Och ja, jag är lite avundsjuk också... men mest ledsen. Uj vad jag ska gråta på Landvetter imorgon!
 
Ungefär så här känner jag mig just nu...  
 
 

Bilden

Jag är glömsk.


Spion

Jag hittade ett spionplan i korridoren i morse... det var kvar även när jag kom hem men då hade det kapsejsat (fast motsvarigheten för flygplan). Spännande.


RSS 2.0